Rozkład zbliżony do small sun zy-t08, ale reflektor głębszy, więc zasięg pewnie większy, nie mogę dokładnie porównać bo ss mam obecnie na mt-g2.pietros pisze:Hej, napisz coś więcej. Jak skupienie, możesz ją do czegoś porównać? Jak jakość wykonania? Jakie możliwości zmodowania? Możesz podać wymiary reflektora?darol pisze:Wiedziałem, że będzie duża, ale to monstrum jest
[url=http://www.swiatelka.pl/upload_img/miniaturki/IMG_56506f94532024926.jpg]Obrazek[/url]
Dla kontrastu mały, biedny convoy m1.
Dzięki reflektorowi op brak dziury w spocie i miękkkie przejście do spilla. Zasięg sporo powyżej 300 metrów mimo, że fabrycznie tylko koło 1,5A.
Led na podłożu 25mm. klejony na dość grubym aluminiowym krążku - około 4mm. Krążek jest dobrze spasowany z głowicą, wystarczy miejsca styku posmarować pastą, wymienić klej pod diodą i można cisnąć znacznie większe prądy, bo głowica ma termiczny potencjał.
Driver ma 26 mm. średnicy, a w głowicy dużo miejsca, można montować w sumie co się podoba - dokręcony jest aliminiowym pierścieniem. Anoda i wykończenie nie jest idealne, ale nie jest też bardzo źle na dupce widać tylko małe obicia, pewnie transportowe.
Tuba skręcona 2/3 z 1/3, ale nie ma szans na zasilanie 2s, gwinty sie nie zgadzają.
W zestawie bardzo dobrze spasowane redukcje 26650/ 18650.
Mam 2 sztukę jak ktoś chętny oddam po kosztach, info na pw.