Fenix TA30 test

czyli nasze opinie, odczucia i wnioski o światełkach
Awatar użytkownika
wolfj23

Post autor: wolfj23 »

definicja genialna :mrgreen:
sporo rzeczy potrafi być taktyczna a tak naprawdę mało jest osób którzy podwieszają latarkę do AK-47 i idą strzelać do ludzi
szczęśliwy posiadacz: Fenix LD10 (Cree XR-E Q5) + Diffuser Tip + LD20 body | Fenix E01 | TrustFire F20 (XR-E) | Bocialarka (SSC P4) | Quark Mini AA (Cree XP-G R4 neutral tint 4C/4D) | MagLite 2D | Mag 2C+ (Cree XM-L T5 4B)
Awatar użytkownika
Biszkopt

Post autor: Biszkopt »

wolfj23 pisze:definicja genialna :mrgreen:
sporo rzeczy potrafi być taktyczna a tak naprawdę mało jest osób którzy podwieszają latarkę do AK-47 i idą strzelać do ludzi
Co nie znaczy, że takich szleńców brak. Zawsze znajdzie się ktoś z poplątana logiką.
Awatar użytkownika
swietlik

Post autor: swietlik »

lennin pisze:Bo taktyczność jest potrzebna na co dzień bardziej niż praktyczność. Ja na przykład mam taktyczne gacie....
Bo wybór taktycznych gaci to podstawowa decyzja strategiczna....

:P

:D
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

Gdzie sie nie spojrzysz WOJNA. W kolejce po wędlinę, na ulicy w tłumie, na forach,w telewizji... świat to złooo. :twisted: Dla tego właśnie mam nawet taktyczne gacie by sprostać trudnością dnia codziennego. Nie są może wygodne ale najważniejsze że jak je kupowałem sprzedawca zapewniał mnie iż są MEGA TAKTYCZNE. P.S. I podobno można do nich założyć strike-bezel(a). Cokolwiek miało by to znaczyć. :lol:
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
wolfj23

Post autor: wolfj23 »

lennin pisze:Gdzie sie nie spojrzysz WOJNA. W kolejce po wędlinę, na ulicy w tłumie, na forach,w telewizji... świat to złooo. :twisted:

Miałem na myśli że wojny z żołnierzami i bronią palną u nas w kraju nie jeszcze takiej nie ma a taktyczny sprzęt służy głównie do szpanu. :razz: Kolejki po wędlinę i związane z nią przepychanki są chyba mniej krwawe :lol: ale to też rodzaj konfliktu - wojny

Są niestety nieszczęśliwe kraje gdzie sprzęt taktyczny służy do innych nie szpanerskich celów - wiele jest miejsc gdzie ciągle trwa wojna i nie widać żadnych nadziei na zażegnanie konfliktu. Świat rzeczywiście ogarnięty jest wojną :sad:

A wracając do taktycznej :lol: latarki co się stanie jak włoży się doń 2xAA ?
Długość chyba podobna jak 3xCR123 tylko lekko węższe...
Ciekawe czy sterownik będzie wstanie jakieś światło z tego wykrzesać?
szczęśliwy posiadacz: Fenix LD10 (Cree XR-E Q5) + Diffuser Tip + LD20 body | Fenix E01 | TrustFire F20 (XR-E) | Bocialarka (SSC P4) | Quark Mini AA (Cree XP-G R4 neutral tint 4C/4D) | MagLite 2D | Mag 2C+ (Cree XM-L T5 4B)
Awatar użytkownika
phantom

Post autor: phantom »

Tonio, mógłbyś cyknąć fotki porównawcze do czegoś znanego? Bo zdaje się, że to niezły kloc jest...
zipek135

Post autor: zipek135 »

Widzę, że kolega sprzedaje na allegro światełko ;).
ODPOWIEDZ