Podziel się swoim smutkiem
Witam
Wczoraj szef na naradzie się dowiedział, że "trzeba coś poprawić, bo wykresy źle wyglądają"
Lew i mrówka
Pozdrawiam
Wczoraj szef na naradzie się dowiedział, że "trzeba coś poprawić, bo wykresy źle wyglądają"
Lew i mrówka
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Marmez do środy nic więcej nie napiszę bo jest jeszcze nikła szansa że wszystko rozejdzie się po kościach. W środę mam mieć jeszcze poważną konsultację.
Dzisiaj doszła mi prezentowa Solarforce X2. Zaświeciłem nią może trzy razy i padła, nijak nie idzie jej włączyć i nie jest to problem styków bo sama głowica nie świeci. Ale co tam taki błachy problem.
Dzisiaj doszła mi prezentowa Solarforce X2. Zaświeciłem nią może trzy razy i padła, nijak nie idzie jej włączyć i nie jest to problem styków bo sama głowica nie świeci. Ale co tam taki błachy problem.
Dużo zdrowia ! I bądź dobrej myśli.pier pisze:Marmez do środy nic więcej nie napiszę bo jest jeszcze nikła szansa że wszystko rozejdzie się po kościach. W środę mam mieć jeszcze poważną konsultację.
Pozdrawiam.
- lord_craven
-
Czyli inaczej mówiąc nieplanowany wydatek przez cenę za dużą o kilka $ (ponad limit kwoty niepodlegającej opodatkowaniu)Zatrzymanie przez urząd celny 2015-11-24 10:04 International Postal System
Zatrzymanie przesyłki w cle 2015-11-24 10:04 International Postal System
Ja to chyba mam z nimi pecha, bo wszystko, co kosztuje za dużo, trafia do celnych a słyszę (czytam), że niektórzy dostają telefony i tablety, za dużo ponad limit, bez żadnych dodatkowych opłat.
- smokuxx1987