Szanowni koledzy, mam dwa pytania.
Posiadam driver 6* AMC7135
Chcę zmniejszyć prąd o 2-3 moduły AMC7135.
Które moduły mam wlutować? A może jest to wszystko jedno?
Sterownik pójdzie do biedronkowej czołówki.
I drugie pytanie.
Właśnie przed chwilą oskalpowałem po raz pierwszy w życiu Cree XM-L2, więc oskalpowałem też jeden drucik. Drugi trzyma, dioda świeci normalnie, ciepło i żwawo w biedronkowej czołówce na fabrycznym sterowniku - mocno daje w porównaniu do tej co była.
Czy rozumuję właściwie, że jeden drucik wytrzyma połowę maksymalnego prądu zalecanego w specyfikacji producenta - spokojnie np. 1A?
Dziękuję.
Driver 6*AMC7135 - zmniejszenie prądu
Co do pierwszego pytania to obojętnie które odlutujesz
A w kwestii drugiej, to do tej pory sądziłem że uszkodzenie drucika = dioda do kosza, a tu taka historia
A w kwestii drugiej, to do tej pory sądziłem że uszkodzenie drucika = dioda do kosza, a tu taka historia
Zestaw rowerowy:
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Też zdarzyło mi się urwać, dioda świeci, ale rośnie jej nieco napięcie przewodzenia, z wiadomych przyczyn, no i 3A to już ona nie wytrzyma, ale 1A spokojnie.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Jest przerwany jak stara szmata. Na 1200%. Ciężko zrobić fotkę, jednak pod lupą widać idealnie.michal1 pisze:Wszystko jedno który.
XM-L2 ma właśnie taką strukturę
Na preno przerwałeś ten drucik?
Dioda świeci na jednym druciku.
Drucik uwaliłem dokonując ostatniego z ostatnich czyszczeń po skalpowaniu, to miało być zwieńczenie pracy - i było.