Witam wszystkich użytkowników forum ! Cieszę się ,że istnieje takie forum jak to. Też jestem miłośnikiem światełek.
Mam pytanie
Poszukuje lampy led do przyczepki samoróbki i trafiłem na aukcję http://allegro.pl/show_item.php?item=5809037817 Lampa wydaje się dosyć solidna. Czy warto zainwestować?
Pozdrawiam serdecznie.
Lampa led do przyczepki samoróbki
- smokuxx1987
Najczęściej bywa, że pierwszy post nowego użytkownika na forum z załączonym linkiem do sklepu/aukcji traktowany jest jak reklama.
Lampa którą pokazujesz homologację ma, więc zamontować można. Nie sądzę, żeby ktoś na forum miał styczność z tą konkretnie lampą.
Powiem szczerze. Kup, sprawdź czy dobrze działa - jak nie działa dobrze to odeślij - będziesz jedynie przesyłkę w plecy Osobiście mam ogromny dystans do tanich lamp samochodowych a szczególnie ledów...
Lampa którą pokazujesz homologację ma, więc zamontować można. Nie sądzę, żeby ktoś na forum miał styczność z tą konkretnie lampą.
Powiem szczerze. Kup, sprawdź czy dobrze działa - jak nie działa dobrze to odeślij - będziesz jedynie przesyłkę w plecy Osobiście mam ogromny dystans do tanich lamp samochodowych a szczególnie ledów...
Pozdrawiam
Jacek
Jacek