JD.com - informacje o zakupach, promocjach itp
Dostałem właśnie z ali (ale to nie ma znaczenia raczej) Securitying'a.
Dokładnie model jak tu u góry.
LED podróbka na 100%, driver przy 3,8V bierze 1,55A (pewnie +/- tyle idzie max w diodę), poniżej 3,8V prad spada i jasnośc też i to mocno, powyżej prąd spada ale ilość światła się nie zmienia. Przy 2,5V świeci (i razi skierowana w oczy) i nic nie mruga, nic się nie wyłącza. Także host może zostać a dioda i driver w kosz ew na "testy" przypalania większym prądem .
Dokładnie model jak tu u góry.
LED podróbka na 100%, driver przy 3,8V bierze 1,55A (pewnie +/- tyle idzie max w diodę), poniżej 3,8V prad spada i jasnośc też i to mocno, powyżej prąd spada ale ilość światła się nie zmienia. Przy 2,5V świeci (i razi skierowana w oczy) i nic nie mruga, nic się nie wyłącza. Także host może zostać a dioda i driver w kosz ew na "testy" przypalania większym prądem .
Farta mam tylko z Banggoodem.
Kaidomain, Gearbest, czekałem ostatnio regulaminowe trzy tygodnie, a Aliexpress z września mi się sporem skończył.
Dlatego zawszę będę powtarzał, że BG jest najlepszym chińskim sklepem. Mimo, że miałem z nimi jeden spór i nienależą do najtańszych, to tempem biją innych na głowę.
Kaidomain, Gearbest, czekałem ostatnio regulaminowe trzy tygodnie, a Aliexpress z września mi się sporem skończył.
Dlatego zawszę będę powtarzał, że BG jest najlepszym chińskim sklepem. Mimo, że miałem z nimi jeden spór i nienależą do najtańszych, to tempem biją innych na głowę.
Równolegle i są dużo wyraźniej widoczne niż w oryginale. Pierwszy rzut oka na LEDa i myśl " coś mi tu nie gra". Jest też coś po prawej stronie soczewki (mając druciki u dołu) i w oryginale jest to niżej a w podróbce wyżej. w sumie ciężko nie zauważyć różnic gołym okiem.ElSor, a kropki na ledzie są pod skosem?
Może to ten sam, co na ali sprzedaje i może właśnie odczytał mój komentarz (po numerze trackingu przypuszczam, że to może być ten sam sprzedawca, bo różnica numeru nie jest duża a czas wysyłki różni się o kilka dni).Kiciok pisze:Się majfriend wkurzył chyba i do Polski już nie wysyła
RI704349xxxCN ali
RI704378xxxCN JD