JD.com - informacje o zakupach, promocjach itp

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Kanghoy

Post autor: Kanghoy »

A gdzie sprzedają?;)
Awatar użytkownika
Kiciok

Post autor: Kiciok »

Na wykopie.
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Post autor: Manekinen »

Kiciok pisze:Tak śmiem zapytać - czy ma ktoś konto z kuponem odstąpić? Wszędzie tylko sprzedają, a chciałbym sobie jeszcze jedną rzecz zamówić. Ew. ktoś zaufany co by mógł zamówić, zwrócę różnice powyżej 10 dolców :)
Jak chcesz to mam kupon 10/20+
max4max

Post autor: max4max »

piciex pisze:Pojawiły się w 17track.net te numery bez liter.
Działa Wam ten tracking, bo mnie jeszcze żaden się nie udało namierzyć z literkami czy bez.
Zawsze - "unable to track"
Awatar użytkownika
rafalzaq

Post autor: rafalzaq »

Te z flyt express mi działają, ale reszta nic. Nie wiem już gdzie je sprawdzić.

A tracking z tą S3 wciąż nie działa. Inne paczki są już w Warszawie, a ta nawet nie została wysłana.
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

U mnie wszystko działa, wszystko widać, tylko zawsze przed południem 17track jest przeciążone. Chyba przez to JD. :mrgreen:
Te bez liter pojawiły się ostatnie.
Kanghoy

Post autor: Kanghoy »

U mnie część chodzi, część nie. Też 17track sprawdzam.
Awatar użytkownika
Kiciok

Coś się dzieje z forum? Nie mogę cytować i wysłać pw :(

Manekinen, byłbym zainteresowany :)
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Kiciok, również nie działa mi wysyłanie PW. Ale jak by co to kupon ważny do 29 listopada.
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Ok forum się popsuło i działa tylko szybka odpowiedź. To znaczy że musze napisać post pod postem, i nie mogę wkleić zdjęć. A chciałbym pokazać dwie "S3" które dzisiaj przyszły. Są praktycznie identyczne, różnią się moletowaniem obudowy, obydwie mają gwinty trapezowe, ale jedna ma szerokie a druga drobne. Diody na podłożu z napisem CREE, srebrne (że niby XM-L2), ta z drobniejszym gwintem ma ewidentnie podróbkę, a ta z szerszym niby oryginał, ale mogli po prostu dobrze podrobić. Sterowniki identyczne, piguły pełne, sporo pasty pod diodami, latarki nagrzewają się w miarę szybko. Niestety sterowniki skopane i nie pamiętają trybu, po włączeniu odpalają się na następnym. Świecą w miarę ładnym światłem, ciężko mi ocenić na szybko. Prądów jeszcze nie mierzyłem. NIESTETY nie wiem która to który model, ale może zaraz dojdę po nr przesyłek. Ogólnie latareczki bardzo ładnie wykonane, nie żałowałbym nawet jak bym kupił bez kuponu za 11,50$ :)
Awatar użytkownika
piciex

Problem stanowi tylko ten wysoki kołnierz wokół diody, który zabiera część światła, ale wszysto da się poprawić. :mrgreen:
Awatar użytkownika
piciex

Prąd 1,46A na full. Zrobię pomiary to wstawię recenzję, tylko na razie mam tylko jeden gatunek- ten z szerokim gwintem. Ciekaw jestem też, czy jest jakikolwiek ślad stabilizacji, ale nie miałem już czasu eksperymentować.
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

piciex, wspominałeś coś o naskrobaniu jakiejś recenzji czy porównania, nie mogę znaleźć albo jeszcze nie miałeś czasu? Można taki temat spłodzić bo chyba pół światełek zamówiło te latarki :D Interesuje mnie poprawka tego kołnierza...
Awatar użytkownika
Kiciok

Manekinen, chyba sobie daruje bo dopiero ogarnałem, że to jest 10/20 :( a chciałem tylko licznik rowerowy za 10 dolców

Jakby ktoś miał jeden kuponik na 10 dolców zbędny to nadal jestem chętny przygarnąć.

A co do paczek to sporo wisi jako "awaiting shipment" i nic się nie rusza od blisko tygodnia
Awatar użytkownika
ElSor
Site Admin

Post autor: ElSor »

Kiciok, Manekinen, czemu mi nie piszecie o problemie albo w specjalnym dziale ? ;P
PS już działa, bo naprawiłem :mrgreen:
ODPOWIEDZ