JD.com - informacje o zakupach, promocjach itp
Hmm, ja wykorzystałem jeden raz kod JD555. Próbuję drugi (z tą myszką) i nie idzie.
No i dwa dostępne kupony na 10$ znowu wyzerowało.
No i dwa dostępne kupony na 10$ znowu wyzerowało.
Ostatnio zmieniony sobota 14 lis 2015, 10:45 przez JacaGlaca, łącznie zmieniany 1 raz.
Mactronic Black Eye @Noctigon XP16 V2 XP-L V6 3C LED /Nanjg 105c 2,1A
BLF Special Edition X6 CREE XM-L2 U2-3C 1A/3C
BLF A6 CREE XPL 1600LM 7/4modes EDC
BLF Special Edition X6 CREE XM-L2 U2-3C 1A/3C
BLF A6 CREE XPL 1600LM 7/4modes EDC
Oficjalny komunikat:
Znając życie znowu żaden ogarnięty techniczny tam nie pracuje w weekend i pewnie jak to było ostatnim razem naprawią dopiero w poniedziałek.
Czyli znowu awaria jak ostatnim razem i po naprawie będą widoczne kupony.Dear friends!
For technical reasons, it suspended all the coupons at the moment. In the near future to complete the technical work of the coupon resumes.
Stay tuned and stay with us
We apologize for any inconvenience caused.
Znając życie znowu żaden ogarnięty techniczny tam nie pracuje w weekend i pewnie jak to było ostatnim razem naprawią dopiero w poniedziałek.
Wyłączyli, bo durnie anulują zamówienia zapełniaczy i kombinują jak tu wycebulić kolejną poduszkę-kupę za frajer. I próbują dopracować system. Nie wiem czemu oni nie zlecili takich rzeczy (testy penetracyjne, nadużyć, omijania zabezpieczeń) jakiejś zewnętrznej firmie przed uruchomieniem tej platformy, przecież tam się roi od błędów.