JD.com - informacje o zakupach, promocjach itp

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Post autor: Manekinen »

No, niektórzy mają jeszcze coś takiego jak sumienie.
Awatar użytkownika
Kiciok

Post autor: Kiciok »

3-5 co to jest...

Idę o zakład, że niektórzy porobili kilkadziesiąt kont i zainwestowali sporo hajsu i pozamawiali głupot, a później będzie wysyp na allegro.

Chociaż jeśli to im wypali, to tylko pozazdrościć. Np. latarki - 20zł na allegro będą schodzić, a wkład własny to 1zł.
Kanghoy

Post autor: Kanghoy »

maciex93 pisze:Kanghoy, Ta 2 czołówka będzie bardzo fajna, za 3,6$ po kuponie super cena. Mam taką na jakimś badziewnym ledzie, ale obudowa pozytywnie mnie zaskoczyła.
Tu masz w niej XP-E2, można zawsze spróbować oskalpować celem ocieplenia barwy.
Dzięki, wziąłem, chociaż boli bo liczyłem na to że kupię na jeden kod myszkę i tę czołówkę iw w sumie bym zapłacił ~5zł za to ;), a tak mam ~14zł i tylko czołówkę, ale lepiej mieć coś lepszego w domu, a nie szajs tylko dlatego że by trochę taniej wyszło. No i baterie wymieni 10 razy rzadziej, więc od biedy nawet bez akumulatorków da radę.

Ja wrzuciłem info na jedno forum i poprosiłem o rejestracje na siebie to dostałem sporo kodów(nie pamiętam już 7-8?) ;). Potem zaczęli robić łańcuszek, więc przestałem dostawać - ale cóż, życie ;).
Mieciu

Post autor: Mieciu »

Kiciok pisze:... i zainwestowali sporo hajsu i pozamawiali głupot, a później będzie wysyp na allegro.
Lub będzie płacz, że wtopiona kasa i nic nie doszło.
Póki nie zaczną dochodzić te promocyjne przesyłki to podchodzę do tego eksperymentu sceptycznie...
Nikt za darmo nie rozdaje pieniędzy :roll:
Awatar użytkownika
vin324pl

Post autor: vin324pl »

Kanghoy pisze:Mama sobie chodzi z kijami czasem po nocy, zastanawiam się, czy jej tego nie wziąć czołówki na prezent:
http://en.jd.com/product/675025.html
Tylko coś mi sie wydaje, żę to będzie paść, podają 6h czasu pracy, tutaj jest coś co wygląda konkretniej i niby na Cree R3:
http://en.jd.com/product/675137.html

Tylko, że sporo droższe :/.

EDIT: Lol, w tym pierwszym nawet paska na głowę nie dają w zestawie ;).
\

Ta druga jest w chińskich marketach po 20 PLN ;-) tylko siedzi tam luxeon 3W
Wymieniłem na xm-l i świeci bardzo przyzwoicie ;-)
Zestaw rowerowy:
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Kanghoy

Teraz mi mow, ze ryzykuje 15 zl za cos co moge dostac na miejscu za 30 ;).
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

Poczytajcię o ELM327- świetna zabawka do diagnostyki auta, a wybór tego na JD mają bardzo dobry. Na to chyba najbardziej się cieszę. :mrgreen:
Awatar użytkownika
tiuro

Post autor: tiuro »

maciex93 pisze:Kanghoy, Ta 2 czołówka będzie bardzo fajna, za 3,6$ po kuponie super cena. Mam taką na jakimś badziewnym ledzie, ale obudowa pozytywnie mnie zaskoczyła.
Tu masz w niej XP-E2.
Ale przecież kodu nie wykorzystasz do 1 czołówki, kod $10 przynajmniej u mnie można wykorzystać przy zakupach za $20. Czyli co najwyżej 2 za około $17, dalej to dobry zakup?
maro21

Post autor: maro21 »

REXC3G
Ganzo G718B
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Jak, normalnie działał na czas pisania postu na zakupu o wartości nie wiele ponad 10$ np 12, 13.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Kanghoy

tiuro pisze:
Tu masz w niej XP-E2.
Ale przecież kodu nie wykorzystasz do 1 czołówki, kod $10 przynajmniej u mnie można wykorzystać przy zakupach za $20. Czyli co najwyżej 2 za około $17, dalej to dobry zakup?
Moje dzialaja od 10,05$, no i zawsze mozesz dobrac u siebie inny tanszy produkt, zeby te 20 przekroczyc.
Awatar użytkownika
tiuro

U mnie na serio od $20 (nawet jest napisane 1 coupon $10 available over$20), założyłem 1 konto i to trochę później niż reszta z Was myślę. Gdy mam w koszyku poniżej $20 mam no coupons.
Czy na Waszych nowych kontach tez od $10 juz działa?

EDIT: Moze muszę mieć więcej ploecajacych, jakby co bardzo proszę mój kod podać: LX5RJO
Ostatnio zmieniony niedziela 08 lis 2015, 20:22 przez tiuro, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kiciok

Post autor: Kiciok »

U mnie zawsze kupony te od 10,05$ działały
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Post autor: Manekinen »

tiuro, bo kupony 10/10+ wróciły. Szybko natłukliśmy kilka nowych stron w temacie, masz zaległości :)

BTW rozbraja mnie to jak szybko oni podnoszą ceny... na poprzedniej stronie ktoś dawał kamienie do ostrzałki po 13,40 chyba, dodałem do wishlist, a teraz już kosztują 15,47. To samo się dzieje z pendrakami, latarkami, itp.
Awatar użytkownika
tiuro

Manekinen pisze:tiuro, bo kupony 10/10+ wróciły. Szybko natłukliśmy kilka nowych stron w temacie, masz zaległości :)
Czyli teraz jak mnie ktoś doda będzie ok? Czy moje jedyne i uczciwe konto jest upośledzone na stałe?
ODPOWIEDZ