GearBest - opinie
Macie zdrowie, jak teraz czytam ten temat to żałuję, że tam zamówiłem, a tu ludzie zamawiają dalej nawet jak problemy mieli wcześniej . No ale nic to, jak już pozamawiałem, to trzeba teraz swoje odcierpieć, może będzie dobrze . H02 ponoć wysłany jest, oby dojechał ale na S15R to nie wiem czy się kiedyś doczekam na wysyłkę nawet .
Na BLF w podobnym temacie ktoś napisał, że przenoszą się do większego magazynu i przez to teraz mają problemy z wysyłkami... Ile w tym prawdy?!
Ja w tej chwili się nie mogę wypowiedzieć za bardzo na temat dostawy...bo sam nie wiem co tak naprawdę przyszło mi do domu, jestem od 2 miesięcy za granicą, a paczki cały czas jakieś przychodzą.
Za tydzień jadę na urlop i wtedy wszystko posprawdzam i sam się wypowiem na ten temat, ale z paczek które zamawiam ze śledzeniem, wszystkie wyszły, niektóre już w PL, inne jeszcze w NL.
Ja w tej chwili się nie mogę wypowiedzieć za bardzo na temat dostawy...bo sam nie wiem co tak naprawdę przyszło mi do domu, jestem od 2 miesięcy za granicą, a paczki cały czas jakieś przychodzą.
Za tydzień jadę na urlop i wtedy wszystko posprawdzam i sam się wypowiem na ten temat, ale z paczek które zamawiam ze śledzeniem, wszystkie wyszły, niektóre już w PL, inne jeszcze w NL.
-
Naszą byłą przedstawicielkę znajdziesz tutaj: http://knifedogs.com/forumdisplay.php?180-GearBest-com
Zarejestruj się i napisz do niej.
Zarejestruj się i napisz do niej.
-
Ja nie biegam i preferuję bardziej solidne konstrukcje.pietros pisze:+1vin324pl pisze:Dzięki temu to jedna z najlepszych konstrukcji do biegania moim zdaniemWidać ogromne oszczędności na materiale, z którego jest wykonana. Jest lekka jak piórko. Ścianki cienkie, że już chyba cieńszych się nie dało zrobić. To był ostatni produkt Nitecore, jaki kupiłem.
Nawet na opakowaniu jest opis, że latarka ma bardzo kompaktowy rozmiar. W moim odczuciu jest to zaleta, tym bardziej, że latarka posiada ochronę przed przegrzaniem. Jak na razie, jest to najmniejsza latarka na 18650 z jaką miałem do czynienia. Gdyby nie brak magnesu w zakrętce (to chyba jakaś okrutna pomyłka inżynierów Nitecore), to po wymianie diody na trochę cieplejszą, byłaby w tej chwili u mnie jednym z podstawowych światełek.
Mam porównanie z Suwayman C20C i HC30 chowa się, jeżeli chodzi o wykonanie.
GT Rulez ale teraz czas na CUBE