Otóż to. A możesz porównać? http://budgetlightforum.com/node/41084? ... ent-832480Jacek318 pisze:A jednak jest XM-L2, chyba że tak dokładnie podrabiają.
JD.com - informacje o zakupach, promocjach itp
Mogę ale nie wiem czym się różnią. Przyglądałem się zdjęciom i porównywałem tego leda z innymi XM-L'kami. Jedynie ta srebrna powłoka, która odróżnia XM-l od XM-L2 wydaje się trochę inna, ale być może jest przybrudzona topnikiem.
Edit.
Raczej oryginał. Kropka jest na swoim miejscu.
Edit.
Raczej oryginał. Kropka jest na swoim miejscu.
Ostatnio zmieniony piątek 06 lis 2015, 17:28 przez Jacek318, łącznie zmieniany 1 raz.
Właśnie zauważyłem, że publikowanie tych kodów jest bez sensu. Wystarczy rejestrować wymyślone maile używając ciągle własnego kodu polecającego. Nawet IP już nie zmieniam i tak działa.
Ostatnio zmieniony niedziela 08 lis 2015, 22:18 przez piciex, łącznie zmieniany 2 razy.
Zatem to oryginał. Bez lupy się nie obeszło.Manekinen pisze:Oryginał ma kropki w emiterze pod skosem a podróbka ma równolegle do ścianek.
Ładnie się skupia XP-G2 w tym refie. Jednak daje się we znaki głębokość osadzenia diody i bez podkładki z kołnierzem zostaje ciemniejszy pierścień ale skupienie jest nieco większe.
Zdjęcia ad hoc.
S2 1A i "S3"1,4A widać ohydny niebieski odcień.
S2 1,4A i"S3" skalp po przez odcięcie soczewki XP-G2 1,4A