Gdy zgłosiłem sprawę do paypal, w końcu odpisali:
Your order has been shipped out on 18 September,2015,therefore your delivery deadline will expire on 18 November,2015.
Zobaczymy czy rzeczywiście do 18listopada dojdzie paczka
Mam taką samą odpowiedź ale od supportu Gearbest. Wyszło 8 września z magazynu niech pan czeka do 8 listopada.
cpt.Nemo pisze:
Widocznie GB jednych lubi wiecej a innych mniej.
Chyba tak i to mnie muszą bardzo nie lubić, bo żadne z pięciu zamówień nie doszło do mnie najstarsza z 19 sierpnia, a paczki przestały do mnie przychodzić po tym jak dali mi refund na drugą kamerkę xiaomi za pół ceny po reklamacji.
Kupowałem u nich pod koniec września. Od 8. października wisiało wszystko niby w Holandii. Tyle, że podany numer nie wykazywał żadnych oznak dalszego dostarczania.
Wysłałem im ticket i po kilku dniach paczka była już u mnie.
Trochę się wystraszyłem, po tylu postach na forum, bo kupowałem płacąc kartą kredytową, a nie Paypalem, więc w razie czego nie wiem, jak odzyskał bym pieniądze.
Chciałem więc trochę uspokoić tych, którzy czekają na paczkę.
Ale moim zdaniem sklep nie ogarnia wysyłek i nie fajnie traktuje klientów.
Nigdy nie trwało to dłużej niż miesiąc.
A żeby było śmieszniej to noże "idą" w trzech osobnych paczkach, połaszczyłem się na kupony. A nie dało się razem.
docek01 pisze:Zamówienie z 11.10 wysłane 19.10. Nie jest źle.
Nie jest źle?
Przez to 8 dni kiedy GearBest nie wiadomo co robił z Twoim zamówieniem, Banggood zdążyłby Ci je dostarczyć pod drzwi.
Moje zamówienie kompletowali 12 dni.