JD.com - informacje o zakupach, promocjach itp

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
hoka

Post autor: hoka »

Najnowsze info:
Announcement:
Due to some issues with our system and some customer's creating fake accounts to earn coupons we had to temporarily suspend the activity to sort things out. The activity and all coupons earned before October 23rd will be back online shortly. Your coupons are still recorded in the system, and all orders made using the coupon before Oct 23 are unaffected.
We apologize for the inconvenience and for the confusion this caused. If you have any questions feel free to reach out to us at contact@jd.com. Thank you very much.
Dodatkowo w komentarzach na ruskiej napisali że do rozwiązania problemu pozostało kilka godzin i co godzine będą informować jaki postęp.
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Post autor: Manekinen »

Żaden tam atak, po prostu ludzie się rzucili i tyle. Mają kiepskie algorytmy wykrywania oszustw i pewnie ręcznie muszą teraz sprawdzać kto kombinował a kto nie, więc tyle to trwa.
tisher

Post autor: tisher »

Ha.
Wróciły kupony, choć na innych zasadach, 10$ zniżki od zakupu za 20$ minimum.

Ale co ciekawe, prawdopodobnie w zamian za wpadkę z wyciekiem zostały przywrócone na kontach wyłączone wcześniej kupony 10$ od 10$.
Zatem można użyć już wygenerowane wcześniej.
http://ebike.nexun.pl/ - mój blog o budowie rowerów elektrycznych
Awatar użytkownika
JacaGlaca

Post autor: JacaGlaca »

Na długo nie wróciły. Właśnie składałem nie dość szybko zamówienie i kupon znowu wcięło.
Mactronic Black Eye @Noctigon XP16 V2 XP-L V6 3C LED /Nanjg 105c 2,1A
BLF Special Edition X6 CREE XM-L2 U2-3C 1A/3C
BLF A6 CREE XPL 1600LM 7/4modes EDC
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Hahaha ten sklep to jakaś kpina. Mój kupon widziałem przed chwilą tylko raz. Wsadziłem do koszyka tą podróbe S3 za 11$ (bo pendrive podrożał do 15$), przechodzę do podsumowania, wylogowało mnie, zalogowałem się no i kuponu już nie ma. Czy oni są poważni? Choć trochę?
hoka

Mam to samo ;) kupony działały z 10 minut ale strona tak muliła że nie zdążyłem niczego kupić.
Awatar użytkownika
kurdolf

Post autor: kurdolf »

Napisałem do nich dlaczego zabrali mi moje kupony, zobaczymy co odpiszą :mrgreen: Ciekawe czy ładowarkę blitzwolfa mi wyślą czy zwrócą kasę.
Nitecore Tube
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
hoka

Wrzucili każdemu do skrzynki na stronie następującą wiadomość:
Dear Customer, Thanks for your kind support! The coupon promotion which took place on 23th of October was extremely popular with our users that the limited supply of coupons have all been given away. At the same time, a system error occurred which caused these coupons couldn't be use for a time. JD always keep the promise, thus we decide to make all of the coupons were obtained during the promotion can be used with the old coupon rules and we will ship out orders payed according to the old coupon rules. We apologized for the inconvenience and hope you can enjoy shopping on JD as usual. In order to response to the enthusiasm of our customers, we decided to restart the coupon promotion with new coupon rules on October 27th. Click to participate: http://en.jd.com/activities/referafriendcoupon.html The promotion is only valid for legitimate users who invite their friends to sign up on JD Website by sending their personal referral code to their friends. In case of any actions against the promotion rules and user Terms and Conditions.or actions aimed at obtaining additional benefits by irregular behavior,JD reserves the right to final interpretation of activity rules or take legal action. Thank you
Czyli wynika z tego że te kupony które już dostaliśmy będą na starych zasadach widoczne na kontach. Jednocześnie wygląda na to że znowu coś im nawaliło bo mimo obietnicy nie widać kuponów ;d
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

Ha! Udało mi się z tym JD.com
Zamówiłem:
5x http://en.jd.com/product/674889.html
3x http://en.jd.com/product/674928.html
A potem znowu padł system. :-(
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

No i mi się udało, wziąłem tą za 11.17, czym się różni od tej za 11.41?

I skąd miałeś aż 8 kuponów? :twisted:

Z mojego kodu najwyraźniej nikt się nie zarejestrował a nie chciało mi się kombinować :cry:
Awatar użytkownika
piciex

A kto Ci powiedział, że mam tylko 8? :mrgreen: Po wtopie jaką zaliczyłem na DHgate, tym razem byłem czujny! Jak Bruce Lee...
Właśnie nie wiem czym się różnią więc stwierdziłem, że wezmę po 5 z każdego rodzaju żeby lepiej sprawdzić.
arek1134

Post autor: arek1134 »

Trzeba być bardzo czujnym , wczoraj próbowałem wykorzystać kupon jednak strona znowu padła . Upatrzyłem sobie http://en.jd.com/product/727592.html 32 gb w cenie 10,99$ dziś już niedostępne ! Zaraz się okaże że wszystkie rzeczy w pobliżu 10$ albo podrożeją albo będą niedostępne...
hoka

Oni zaliczają wtopę za wtopą.
Teraz wprawdzie kupony są widoczne ale większość osób przy próbie płatności dostaje:
IMPORTANT MESSAGE:
System error. Please try again later.
Awatar użytkownika
JacaGlaca

Post autor: JacaGlaca »

U mnie przed chwilą poszło włącznie z płatnością.
Mactronic Black Eye @Noctigon XP16 V2 XP-L V6 3C LED /Nanjg 105c 2,1A
BLF Special Edition X6 CREE XM-L2 U2-3C 1A/3C
BLF A6 CREE XPL 1600LM 7/4modes EDC
Awatar użytkownika
piciex

U mnie nadal error. :(
ODPOWIEDZ