Panowie dzisiaj PayPal zwrócił mi pieniądze na konto. Okazało sie, że GB podał fejkowy tracking paypalowi. Nie zgadzajcie się nigdy na anulowanie roszczenia
Po uływie 1,5 tygodnia, dostałem rozmazane zdjęcie mojej paczki i twierdzą, że wysłali. Oczywiście numer jeszcze się nie pojwił w trackingu, ale 17track.net rozpoznaje go jako poczta belgijska i co ciekawe nie list, a "parcel". Miał ktoś z Was przesyłkę zaczynającą się od BLVS?
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Widzę, ale zastanawiałem się, czy to normalna procedura GB, żeby wysyłać coś wielkości pilota od telewizora jako parcel? Zawsze miałem w innych sklepach zwykłe listy rejestrowane.
Chyba nie jest z nimi tak źle: 2 dni temu zamówiłem w promocji ogniwa 26650 i dziś otrzymałem email z numerem nadania UFxxxxxxxxxSE (PP Sweden) i zdjęciem przesyłki.
Co ciekawe podczas zamawiania użyłem kodu rabatowego 9% i darmowa wysyłka i pomimo widocznej ceny za numer śledzenia 1,99$ to w podsumowaniu zapłaciłem jedynie za ogniwa ze zniżką.
Spoko(liczyć umiem )wszystko się ładnie obniżyło co do centa o 9% z ceny promocyjnej(wiem, że czasami kod podnosi wręcz cenę).
Brałem te http://www.gearbest.com/chargers-batter ... 43011.html po 11,33$- 9%(około 1,02$) co dało 10,31$ i tyle mnie skasowali( w złociszach 40zł z groszami).
Tylko czy to oryginały(opinie pod aukcja mówią, że oryginały ale kto wie).
Cena faktycznie podejrzanie niska. Ja zawsze biorę je tutaj: http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1871
Mam chyba wszystkie produkowane odmiany tych ogniw i jeśli dostaniesz oryginały to będziesz naprawdę zadowolony.
piciex pisze: Miał ktoś z Was przesyłkę zaczynającą się od BLVS?
Ja słyszałem, że paczki zaczynające się od BLVS przeznaczone są do utylizacji
Miałem kod śledzenia BLVS z Tmart.com. Paczka rejestrowana przyszła po około dwóch tygodniach od wiadomości o wysłaniu. Miałem tylko kłopot ze śledzeniem przesyłki. Nic nie było widać w żadnym znanym mi systemie online.
Mactronic Black Eye @Noctigon XP16 V2 XP-L V6 3C LED /Nanjg 105c 2,1A
BLF Special Edition X6 CREE XM-L2 U2-3C 1A/3C
BLF A6 CREE XPL 1600LM 7/4modes EDC
Gdy zgłosiłem sprawę do paypal, w końcu odpisali:
Your order has been shipped out on 18 September,2015,therefore your delivery deadline will expire on 18 November,2015.
Zobaczymy czy rzeczywiście do 18listopada dojdzie paczka