Podziel się swoim smutkiem
Wczoraj też byłem, chłopak 34 lata, trójka dzieci, zawał
Ostatnio zmieniony piątek 09 paź 2015, 16:55 przez fotorondo, łącznie zmieniany 1 raz.
pier, to współczuję. Nie chce straszyć najgorszym, ale ostatnio w aptece wisi u nas plakat "Ból pleców? Może to szpiczak?". Na pewno dobrze będzie to wykluczyć, a jeżeli nie wykluczyć, to jak najszybciej zdiagnozować, bo szpiczaka da się dość skutecznie (i to w Polsce) leczyć. Wiem, bo mam ciocię, która już kilkanaście lat z nim żyje.
Pierwsze badania sugerujące szpiczaka, to chyba wysokie OB i wysoka kreatynina w krwi, czy w moczu, teraz już nie wiem.
Tak, czy owak, czy to nerki, kręgosłup, czy coś innego to współczuję, bo widzę po rodzinie jakie to bolesne, i trzymam kciuki za szybką diagnozę i poprawę.
Pozdrawiam, Kuba
Pierwsze badania sugerujące szpiczaka, to chyba wysokie OB i wysoka kreatynina w krwi, czy w moczu, teraz już nie wiem.
Tak, czy owak, czy to nerki, kręgosłup, czy coś innego to współczuję, bo widzę po rodzinie jakie to bolesne, i trzymam kciuki za szybką diagnozę i poprawę.
Pozdrawiam, Kuba
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Przyszła do mnie przesyłka z latarką TrustFire CREE XM-L T6 5-Modes 3800LM. Niestety nie działa. Pierwsza wtopa z Chin.
Mactronic Black Eye @Noctigon XP16 V2 XP-L V6 3C LED /Nanjg 105c 2,1A
BLF Special Edition X6 CREE XM-L2 U2-3C 1A/3C
BLF A6 CREE XPL 1600LM 7/4modes EDC
Że Ci wysłano do Polskie nierejestrowaną to się dziwię. Na stronie mają informację, że m.in. do Polski nie wysyłają nierejestrowanych ze względu na to, że dużo przesyłek ginie po drodze.
Kilka dni temu złożyłem w intl-outdoor małe zamówienie. Wybrałem nierejestrowaną wysyłkę, napisałem parę słów, że to na moją odpowiedzialność, to mi kasę dzisiaj oddano z powrotem.
Kilka dni temu złożyłem w intl-outdoor małe zamówienie. Wybrałem nierejestrowaną wysyłkę, napisałem parę słów, że to na moją odpowiedzialność, to mi kasę dzisiaj oddano z powrotem.
Mactronic Black Eye @Noctigon XP16 V2 XP-L V6 3C LED /Nanjg 105c 2,1A