Banggood
W końcu dotarły zabawki zamówione 09.09.2015 - były wysłane 19.09.2015 z Guangzhou i przyleciały (?) do Dublina 11.10.2015, następnego dnia - czyli dziś u mnie. Denerwujące, że w tranzycie brak informacji co się dzieje z przesyłką, ew. planowanego terminu dotarcia. W sumie miesiąc i trzy dni. Ujdzie - cieszę się, bo sprzęt dotarł bez mechanicznych uszkodzeń, zdaje się, że działa jak chińczyk założył.
Może od PayPala ściągną meila jesli tak płaciłeś.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
-
-
Potwierdzam, ze cos sie popsuli. Zamowilem 3 paczki w odstepie czasowym I wszystkie przyszly po 3tyg od zamowienia tej pierwszej. Czyli jedna po 3tyg, jedną po 2,5tyg i jedna po 2tyg. Może to wina polskiej poczty albo celników?
Dodam, że wysyłają ostatnio pocztą Szwedzką.
Dodam, że wysyłają ostatnio pocztą Szwedzką.
Ostatnio zmieniony piątek 16 paź 2015, 17:33 przez Mayex, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmm od kiedy banggood ma automat do zamiany przedmiotów które są out of stock? Tzn napisałem do cservice że coś długo ten processing jednego przedmiotu i napisałem że jak nie mają (w chwili zakupu na stronie było że jest) to dopłacę i wezmę inny. Dostałem maila zwrotnego z automatu z adresu trigger@deals.banggood.com z trzema linkami:
1.If you would like to wait for the replenished stock, please click here;
2.If you would like to change to other items, please click here;
3.If you would like to receive refund, please click here.
No i np taka zamiana wygląda tak:
No i nie wyskoczyło mi nic że mam dopłacać czy coś. Być może ktoś jeszcze musi to ręcznie zaakceptować. Ale cieszy mnie że minimalizują w tym czynnik ludzki, dzięki czemu w razie czego całość będzie trwała krócej.
No i np taka zamiana wygląda tak:
No i nie wyskoczyło mi nic że mam dopłacać czy coś. Być może ktoś jeszcze musi to ręcznie zaakceptować. Ale cieszy mnie że minimalizują w tym czynnik ludzki, dzięki czemu w razie czego całość będzie trwała krócej.
Co najmniej od sierpnia (to mój najstarszy mail tego typu od nich).
U mnie przysyłali (sami) w sytuacji typu (poniżej). Potrafili to przysłać kilka dni przed datą restocku.
U mnie przysyłali (sami) w sytuacji typu (poniżej). Potrafili to przysłać kilka dni przed datą restocku.
Thank you very much for your custom with Banggood.com. The item XYZ (SKUABC) in your order #7961xxx is out of stock at the moment. It’s predicted to be restocked on 2015-08-24. We are so sorry about the delay and would like to know what you would like to do with your order.