GearBest - opinie
GearBest pisze:michal13031986 pisze:Po jakim czasie, składać roszczenie ?
45days
To w końcu ile?rafalklis pisze:Gearbest każe odczekać 8 tygodni i pisać do nich. Kazali sprawdzić czy adres jest prawidłowy i zapytać na poczcie. Oczywiście wszędzie cisza.
Ten sam sprzedawca raz pisze 45 dni, drugiemu 8 tygodni czyli 56 dni.
Gearbest what's with You?
Why You demand to wait 45 days and another time 56 or 60 days?
Hi guys,regard the time of the delivery. It will be different for different country. I hope you understand and not to claim here again. If you have other product problem. I am pleasure to solve with you. Thanks.max4max pisze:GearBest pisze:michal13031986 pisze:Po jakim czasie, składać roszczenie ?
45daysTo w końcu ile?rafalklis pisze:Gearbest każe odczekać 8 tygodni i pisać do nich. Kazali sprawdzić czy adres jest prawidłowy i zapytać na poczcie. Oczywiście wszędzie cisza.
Ten sam sprzedawca raz pisze 45 dni, drugiemu 8 tygodni czyli 56 dni.
Gearbest what's with You?
Why You demand to wait 45 days and another time 56 or 60 days?
Welcome to my home.
Tydzień temu złożyłem zamówienie w Gearbest, Banggood i Tmart.
Z dwóch ostatnich zamówienia już dawno wysłane (wysyłka w ciągu 24 godzin), a w Gearbest ciągle status zamówienia "Processing".
Nie wiem, czy Gearbest sobie nie radzi, czy nie mają towaru, który sprzedają. Nawiasem mówiąc zamówione przedmioty były w promocji.
Z dwóch ostatnich zamówienia już dawno wysłane (wysyłka w ciągu 24 godzin), a w Gearbest ciągle status zamówienia "Processing".
Nie wiem, czy Gearbest sobie nie radzi, czy nie mają towaru, który sprzedają. Nawiasem mówiąc zamówione przedmioty były w promocji.
Mactronic Black Eye @Noctigon XP16 V2 XP-L V6 3C LED /Nanjg 105c 2,1A
BLF Special Edition X6 CREE XM-L2 U2-3C 1A/3C
BLF A6 CREE XPL 1600LM 7/4modes EDC
BLF Special Edition X6 CREE XM-L2 U2-3C 1A/3C
BLF A6 CREE XPL 1600LM 7/4modes EDC
-
-
Ja zamówiłem w pierwszej paczce powerbank i 2 zegarki, wysłali dosyć szybko i szybko dotarła.
Następnie zamówiłem 2 nożyki i latarkę nictore T, wysłali w 2 paczkach, jedna jest już w warszawie a druga nie wiem (poczta dość długo realizowała zamówienie, sama wysyłka ze sklepu, powiedzmy może być). Ostatnio zamówiłem chyba z 5 nożyków i coś tam jeszcze i już jakiś czas czekam na wysyłkę. Musze chyba ich trochę pospieszyć.
Pozdrawiam
Następnie zamówiłem 2 nożyki i latarkę nictore T, wysłali w 2 paczkach, jedna jest już w warszawie a druga nie wiem (poczta dość długo realizowała zamówienie, sama wysyłka ze sklepu, powiedzmy może być). Ostatnio zamówiłem chyba z 5 nożyków i coś tam jeszcze i już jakiś czas czekam na wysyłkę. Musze chyba ich trochę pospieszyć.
Pozdrawiam
-