Tania latarka do potrzeb domowych
Ebola, sprawdziłem na allegro, dobrze zmodowany S2+ kosztuje ok. 150zł, do tego ładowarka z 30 i już mamy prawie 200zł, co zdecydowanie przewyższa mój fundusz
Zastanawiam się nad Mini UltraFire S5 o której wspomniał vin324pl, tylko nigdy nie kupowałem nic na aliexpress i nie wiem nawet jak tam się robi przelewy Dodatkowo ta aukcja wydaje mi się trochę podejrzana, nie wiele osób kupiło tą latarkę, cena coś trochę dziwnie niska.
Ewentualnie mógłby się ktoś jeszcze wypowiedzieć na temat Romisen RC-U4 Q5 ?
Zastanawiam się nad Mini UltraFire S5 o której wspomniał vin324pl, tylko nigdy nie kupowałem nic na aliexpress i nie wiem nawet jak tam się robi przelewy Dodatkowo ta aukcja wydaje mi się trochę podejrzana, nie wiele osób kupiło tą latarkę, cena coś trochę dziwnie niska.
Ewentualnie mógłby się ktoś jeszcze wypowiedzieć na temat Romisen RC-U4 Q5 ?
Weź s15 baton , jak za 80zl za cały komplet to nie dużo. Taniej nic nie znajdziesz a latarka dobra i sprawdzona, i działa na paluszki.
Ostatnio zmieniony niedziela 04 paź 2015, 09:57 przez michal1, łącznie zmieniany 1 raz.
Niska?mathew pisze:Zastanawiam się nad Mini UltraFire S5 o której wspomniał vin324pl, tylko nigdy nie kupowałem nic na aliexpress i nie wiem nawet jak tam się robi przelewy Dodatkowo ta aukcja wydaje mi się trochę podejrzana, nie wiele osób kupiło tą latarkę, cena coś trochę dziwnie niska.
Wcale nie, tu masz niską - http://www.aliexpress.com/item/Mini-Cre ... _74_75,0_0 czyli latarka za 16 zł.
A płatność najlepiej paypalem lub kartą, ale tu lepiej nie płacić główną kartą do konta tylko jakąś wirtualną lub prepaidową lub typowo dolarową np. z kantoru walutowego Aliora.
http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_112105.html
Tutaj masz tego olighta, ja bym się nie zastanawiał tylko brał, póki są w takiej dobrej cenie.
Tutaj masz tego olighta, ja bym się nie zastanawiał tylko brał, póki są w takiej dobrej cenie.
Ja Ci dalem rozwiązanie za niecale 30 zl latarka z ladowarką, swieci niewiele gorzej od Convoy M2 którego również posiadam. Mocniej od Olight S-15 którego także mam. Działa niezawodnie od wielu miesięcy. Czego wiecej chcieć za taką cenę ?mathew pisze: i już mamy prawie 200zł, co zdecydowanie przewyższa mój fundusz
No i nie taka oklepana jak małe Convoe
http://www.tmart.com/Ultrafire-6810-Sam ... 73965.html
http://www.aliexpress.com/item/4-2v-3-5 ... 00165.html
Pozdrawiam, Leszek
I od jednego i od drugiegomichal1 pisze:cpt.Nemo, mocniej od Olighta zasilanego NI-MH, czy Li-ion?
Na Li-ion S-15 nie świeci jakos super rewelacyjnie w porównaniu z zasilaniem z jednego Sanyo Eneloop-a.
Dopiero jak dokupisz przedłużkę i dasz na zasilanie dwa NiMh Eneloopki latarka pokazuje pazur bo świeci jasno i długo. Dolożenie kolejnej przedłużki i kolejnego Eneloopa już niewiele daje.
Ja bardzo lubię i popieram S-15, bardzo sprawna i wygodna do noszenia jako EDC - nawet do garnituru
Ale co ja zrobię że taka taniusia chińszczyzna którą kupiłem trochę przypadkowo działa mocniej ?
Zreszto potem dokupiłem kolejną dla córki, a potem jeszcze jedną
Nawet jak zgubisz to cena nie zmusza do płaczu
Pozdrawiam, Leszek
Dobry wybór bo fajna latareczkamathew pisze:Zdecyduję się chyba na Olighta,
Tylko pamiętaj że załączona ładowarka ładuje wyłącznie ogniwa Li-ion takie jakie otrzymasz wraz z latarką Nie nadaje sie do NiMh.
Z kolei jak dokupisz przedłużkę to możesz latareczkę zasilać z dwu akumulatorków NiMh czy też dwu baterii "paluszków" ale nie próbuj z dwu akumulatorów Li-ion
Długie wciśnięcie przycisku włączenia zaowocuje działaniem w trybie Moonlight - przydatne w paru sytuacjach i dodatkowa zaleta latareczka może tak świecić z tydzień bez przerwy
Pozdrawiam, Leszek
Odebrałem dzisiaj przesyłkę, z latarki jestem bardzo zadowolony. Mała, poręczna, lekka i w dodatku mocno świeci Mam tylko pytanie, w zestawie jest dołączona ładowarka z kablem USB, latarkę więc można ładować np. z laptopa. A co jeśli chciałbym ładować ją z gniazdka? W zestawie nie ma wtyczki do gniazdka, można więc użyć wtyczki od ładowarki do telefonu lub aparatu fotograficznego? Nie będzie za duże napięcie?
max4max, dzięki a jak lepiej ładować? Poczekać aż bateria wyczerpie się do zera, czy ładować ją na bieżąco? I jak długo powinno się ładować?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 19 paź 2015, 18:53 przez mathew, łącznie zmieniany 1 raz.