Potrzebuję programatora czasowego z zegarem, takiego który mogę zaprogramować aby o określonej godzinie włączył urządzenie i o określonej wyłączył. Najlepiej, żeby był dwukanałowy, na dwa urządzenia. W necie jest pełno takich wtykanych w gniazdko jednokanałowych, ale mi chodzi bardziej o nieduży układ bez obudowy, taki, żebym mógł się do niego wpiąć bezpośrednio kablami i wsadzić go w swoją obudowę. Ma on sterować oświetleniem 230V AC max. 300W.
Znalazłem coś takiego, nie wiem tylko, czy na pewno działa to na zegarze a nie na zasadzie opóźnienia bo opis dość skromny (ma baterię więc jest możliwość, że podtrzymuje ona zegar).
Zna ktoś coś podobnego może?
Programator czasowy/timer z zegarem czasu rzeczywistego.
No widziałem takie, problem w tym, że nie są zbyt piękne a mają być na widoku, na froncie terrarium. Taką płytkę mógłbym schować w podwójnym suficie, z zewnątrz zamaskować czarną półprzezroczystą pleksą i jakoś by to wyglądało.
Wiem, że sterowniki do terrariów e sterowaniem oświetleniem jedno lub dwukanałowym, ale bez sensu, żeby urządzenie nie było w pełni wykorzystywane, zwłaszcza za swoją cenę.
Wiem, że sterowniki do terrariów e sterowaniem oświetleniem jedno lub dwukanałowym, ale bez sensu, żeby urządzenie nie było w pełni wykorzystywane, zwłaszcza za swoją cenę.