Podziel się swoim smutkiem

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

:cry: Szkoda że nie udało się mu pomóc w inny sposób, psiak był na prawdę sympatyczny.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Misiek_86

Post autor: Misiek_86 »

Nie ma to jak siedzieć w robocie od 8do 21 :/
Awatar użytkownika
kurdolf

Post autor: kurdolf »

Dziękuję panowie za dobre słowo. Wiem, że żaden pies nie zastąpi już Sida ale może chociaż trochę zapełni tą pustkę, która pozostała i będzie miał mnie kto witać jak wrócę do domu. Dlatego przygarnąłem takiego szczeniaczka a jak podrośnie to wezmę kolejnego amstaffa ze schronu, bo kocham tą rasę i będę miał dwa psy :-)

Obrazek

Edit: Elsor decyzja była ciężka ale już naprawdę wykorzystaliśmy wszystkie możliwości a pies już nie mógł się sam podnieść i nie mogłem patrzeć jak cierpi.
Nitecore Tube
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
fotorondo

Post autor: fotorondo »

Piękne maleństwo :razz:
Awatar użytkownika
megabit

Post autor: megabit »

Samochód unieruchomiony. Rano odpalił na 2 sekundy po czym zgasł bez szans na ponowne odpalenie. Po przekręceniu kluczyka nie słuchać pompy, co zwykle miało miejsce, no ale zobaczymy co powie mechanik :neutral:
Awatar użytkownika
Fluxor

Post autor: Fluxor »

Mi mechanik dzisiaj powiedział, że silnik stracił kompresję w jednym cylindrze. Pracuje nierówno i się dusi. Z badań wyszło, że to co zostało ucieka pod cylinder. Remontować się nie opłaca. Tylko kupno używanego w lepszym stanie i wymiana.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
PawelG.

Post autor: PawelG. »

Koledze mechanik powiedział to samo, a okazało się, że była strzelona uszczelka pod głowicą.
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne :)
Awatar użytkownika
piciex

Post autor: piciex »

Fluxor, zdjąć głowicę, postawić gary na równym poziomie, zalać benzyną po rant i tyle. Jak z któregoś dużo szybciej zejdzie to wtedy masz pewność.
Awatar użytkownika
Misiek_86

Post autor: Misiek_86 »

Maly wypadek na rowerze, obojczyk złamany :/ jeszcze żebra do sprawdzenia, czy nie złamane
Awatar użytkownika
Joachim

Post autor: Joachim »

michal13031986 pisze:Maly wypadek na rowerze, obojczyk złamany :/ jeszcze żebra do sprawdzenia, czy nie złamane
Jazda rekreacyjna, czy ktoś ci zaszkodził swoim pojazdem?

Convoy S2 i C8 ster. ElSor
Convoy S2+ XP-E2 RED mod smokuxx1987
XinTD X3 mod Maciex93, ster. ElSor v.2 3,55A
UltraFire C8,mod Dariusz70
TrustFire X6, 9A
Trajka Dekers 1kW, 2x20Ah

Awatar użytkownika
Papier79

Post autor: Papier79 »

Współczuję... :(
Ja tylko małą glebę dziś, w drodze do pracy zaliczyłem.
Awatar użytkownika
pier

Post autor: pier »

Szlag mnie trafia. Od rana leje, pogoda idealna do majsterkowania a tu wcieło gdzieś moje płytki z PAM-ami.
fxxx

Post autor: fxxx »

Joachim de Vett pisze:
michal13031986 pisze:Maly wypadek na rowerze, obojczyk złamany :/ jeszcze żebra do sprawdzenia, czy nie złamane
stłuczone żebra bolą ponad dwa tygodnie, a z obojczykiem nie ma żartów też-ja miałem gips/opaskę pół roku.
Awatar użytkownika
skaktus

Post autor: skaktus »

fxxx pisze:
Joachim de Vett pisze:
stłuczone żebra bolą ponad dwa tygodnie, a z obojczykiem nie ma żartów też-ja miałem gips/opaskę pół roku.
Myślę że dłużej, choć u mnie bo upadku na rowerze okazało się że dwa żebra mam pęknięte a trzy zerwane. Skutki odczuwałem ponad 3 miesiące i mimo że minęło już od tego czasu prawie 3 lata, do dziś co jakiś czas mnie pobolewają.
ILPT
Awatar użytkownika
pier

Post autor: pier »

Zamawiałem kilka dodatków do nowego pokoju córki na allegro. Wszystkie rzeczy przyszły bez problemu nawet takie z 14-sto dniowym czasem realizacji przyszły po max tygodniu.
Ale musiała trafić się czarna owca. Fotel do biurka. Już trzeci tydzień czekam i dzwonię. Dzisiaj trzeci telefon i już leciały słowa niecenzuralne i jak zwykle zapewnienia że max dwa dni i wyślą.
Co jeszcze mogę zrobić w temacie jeśli i tym razem nie wyślą?
Zablokowany