Witka.
Wróciłem z wakacji w Rumunii, za 2 tygodnie spotkanie z rodzinką i koniecznie chcą zobaczyć co i jak było. Mam trochę filmów, które wypadało by trochę zmontować + dodać jakąś muzykę w tle.
Możecie polecić jakiś nieskomplikowany program do edycji plików (łączenie, dzielenie, przyspieszanie, dodawanie muzyki, fotografii itd) o niezbyt skomplikowanej obsłudze ? Pierwsze co przyszło mi na myśl to MovieMaker. A wam ?
Program do edycji video - który można polecić ?
Do dzielenia szukaj czegoś, co nie transkoduje - jest szybciej i nie traci się jakości. Przypomnij w piątek, to w drugim komputerze sprawdzę nazwę tego, co ja używam do wycinania ciekawszych fragmentów z moich podwodnych filmów.
Potem zazwyczaj wrzucam w VideoPad z NCH Software (mają też darmową wersję).
Potem zazwyczaj wrzucam w VideoPad z NCH Software (mają też darmową wersję).
--
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
Ja polecam Ulead film studio 11 plus, używałem, przyjemny program, ma to co potrzebujesz.
Jest dosyć lekki, używałem kiedyś na słabym sprzęcie, 1 rdzeniowy proc i niecały 1GB ramu.
Jest dosyć lekki, używałem kiedyś na słabym sprzęcie, 1 rdzeniowy proc i niecały 1GB ramu.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.