Co sobie ostatnio kupiliście?
marmez a czy w tej żarówce widać zatopioną końcówkę tej rurki szklanej w gwincie?
Jeśli tak mogli wypompować powietrze - skoro nie ma powietrza nic (luminofor na ledzie) się nie utleni- więc po co chłodzenie ?
Jeśli faktycznie wytrzyma 17 000h to wychodzi 1zł kosztu świecidełka za 1000h -więc chyba warto
Jeśli tak mogli wypompować powietrze - skoro nie ma powietrza nic (luminofor na ledzie) się nie utleni- więc po co chłodzenie ?
Jeśli faktycznie wytrzyma 17 000h to wychodzi 1zł kosztu świecidełka za 1000h -więc chyba warto
Do mnie też ten cudak dawno temu przyszedł ale nic nie pisałem bo nie odkręcałem za wiele.Manekinen pisze:No i wziąłem to, żeby przy rowerze wozić jedną zamiast zestawu. Okazało się że to jest wielkie i ciężkie. Próbowałem to wczoraj "zepsuć" na różnych śrubach i przedmiotach, no i się nie poddało tak łatwo, a na prawdę próbowałem powyginać w środku te bolce
Ale zaatakowałem zardzewiałą śrubę, nasadka we wkrętarce 13Nm, która nie dała rady, a ten gator grip bez rysek więc powinno być ok...
Hahar, nie widzę tam nic na pewno. W samym środku podwyższenia szkła, z którego wychodzą przewody jest rurka, ale czy ona jest czymś zalana/zgrzana to pojęcia nie mam, a rozrywać mi się jeszcze nie chce. Za drogi ten egzemplarz
Ja tam wolałbym, żeby tam jakiś gaz był i odbierał trochę ciepła od tych COC ledów. Bo w próżni, to tylko promieniowanie zostaje do chłodzenia.
Pozdrawiam.
Ja tam wolałbym, żeby tam jakiś gaz był i odbierał trochę ciepła od tych COC ledów. Bo w próżni, to tylko promieniowanie zostaje do chłodzenia.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony czwartek 10 wrz 2015, 20:37 przez marmez, łącznie zmieniany 1 raz.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Zapas kątownika aluminiowego 15x15x2mm do przymocowania na nim pasków ledowych. Okazało się, że po sąsiedzku mam hurtownię/sklep handlujący wszystkim co metalowe i za 12 metrów zapłaciłem 37 zł.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Jak ten kompresor?tOmki pisze:Kompresor 12-sto litrowy bezolejowy.
Obrazek
Głośne to jest? Da się używać w mieszkaniu?
Jak z czasem pompowania? :D
Główny spammer tego Forum
-
- pegasus_sis