Podziel się swoim smutkiem
Lampka na USB (wersja z dotykowym sterowaniem) prawie nie używana. Podłączam a ona świeci raz mocniej raz słabiej i tak sobie miga
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Witam
Mnie jakiś czas temu, padł moduł SRS, załapał pełno błędów, i nie można było ich wykasować. Zakup używanego modułu, przepisanie pamięci, potem montaż i skasowanie błędów. W ASO, mi zaśpiewali za nowy moduł tyle, że dwa dni mi się śniły koszmary...
Pozdrawiam
A nie lepiej kupić pewną używkę?pankracy pisze:U mnie z czterech biegów została tylko dwójka...septius pisze:Poszła skrzynia biegów w mojej 14 letniej Reni...
Regeneracja skrzyni 2500zł.
Mnie jakiś czas temu, padł moduł SRS, załapał pełno błędów, i nie można było ich wykasować. Zakup używanego modułu, przepisanie pamięci, potem montaż i skasowanie błędów. W ASO, mi zaśpiewali za nowy moduł tyle, że dwa dni mi się śniły koszmary...
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Jesteś pewien, że skrzynia?septius pisze:Poszła skrzynia biegów w mojej 14 letniej Reni...
Tam jest pewien myk z osadzeniem półosi.
Całość naprawy zamyka się wtedy w 100 zł
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Komplet półosi wymieniałem pól roku temu... Skrzynia jak bum-cyk-cyk. A i skoro już na podnośniku wisi to jeszcze sprzęgło, płyny... Chyba lepiej teraz, niż za kolejne pół roku całego rozbierać.
PS. Remont się wlecze niemiłosiernie i Ciągle Coś Już mnie to bardziej bawi niż smuci, złoże wniosek do Szanownego Admina o założenie działu "Śmiech przez Łzy".
PS. Remont się wlecze niemiłosiernie i Ciągle Coś Już mnie to bardziej bawi niż smuci, złoże wniosek do Szanownego Admina o założenie działu "Śmiech przez Łzy".
Pozdrawiam
Jacek
Jacek
septius, dziś wymienili mi łożyska i piasty na przodzie i okazało się, że jeszcze 1 tuleja jest do wymiany oraz drążek kierowniczy .. klocki też już zbliżają się do końca ... postanowiłem od razu zainwestować we wszystkie nowe tuleje/elementy gumowe oraz kompletne hamulce, co odchudzi mi kieszeń o jakieś 1000zł no ale auto lubię mieć sprawne.
Mój znajomy przeżył (wypadek dwa dni temu) , ale "porysowany " jest dość nieprzyjemnie,mimo tego że miał kask.Kości całe ale ból czuje.Pyra pisze:Witam
Jednak to był kolega... właśnie wróciłem z pogrzebu. Chłopak 32 lata...
Pozdrawiam
Smutne jest to że córka kupiła coś takiego jak PB010, zdążył dwukrotnie załadować jej smarta, następnie rozładował całkowicie akumulator "no name". A teraz leży przede mną i zastanawiam się co z nim zrobić, naprawiać czy przerobić na latarkę (obudowa z alu)
Ja kupiłem to badziewie jak było na wyprzedaży po 9,99 w auchan. Niestety nierozbieralne i właściwie jednorazowe. Teraz katuję Xiaomi 5000mAh i szczerze polecam.romanz pisze: Smutne jest to że córka kupiła coś takiego jak PB010, zdążył dwukrotnie załadować jej smarta, następnie rozładował całkowicie akumulator "no name". A teraz leży przede mną i zastanawiam się co z nim zrobić, naprawiać czy przerobić na latarkę (obudowa z alu)