3 latarki, którą kupić
3 latarki, którą kupić
Witam, mam krótkie zapytanko do bardziej obeznanych w temacie.
Pomóżcie proszę wskazać latareczkę o największej mocy i zasięgu.
Mam 3 kandydatów, kolejność wg. mojej oceny:
Supbeam K40 xml 2
Olight 51 xml 2
Solar storm SP 02 xml U2
Pomóżcie proszę wskazać latareczkę o największej mocy i zasięgu.
Mam 3 kandydatów, kolejność wg. mojej oceny:
Supbeam K40 xml 2
Olight 51 xml 2
Solar storm SP 02 xml U2
Rozrzut w tych latarkach jest spory. Najwięcej światła da Acebeam K40, a najlepiej wersja K40M. Olight - nieco mniej światłą i mniejszy zasięg. SolarStorm, który wymieniłeś to niższa półka. Efekty daje dobre, ale po solidnej modyfikacji.
Czy masz jakieś konkretne wymagania i konkretny budżet? Wtedy można by coś doradzić.
Czy masz jakieś konkretne wymagania i konkretny budżet? Wtedy można by coś doradzić.
janusz_m,
Najlepszy efekt da Acebeam k40 conowo porównywalna, a ilość światła przynajmniej 2 razy większa i moim zdaniem bardziej użyteczna. Na forum są zdjęcie.
Ostatniej propozycji nie brałbym pod uwagę, ponieważ jest to latarka gorszej jakości. A w porównywalnej cenie znajdziesz już coś modyfikowanego w sklepiku.
Pozdrawiam
Najlepszy efekt da Acebeam k40 conowo porównywalna, a ilość światła przynajmniej 2 razy większa i moim zdaniem bardziej użyteczna. Na forum są zdjęcie.
Ostatniej propozycji nie brałbym pod uwagę, ponieważ jest to latarka gorszej jakości. A w porównywalnej cenie znajdziesz już coś modyfikowanego w sklepiku.
Pozdrawiam