Cree XP-E
Sample w binie R3? No nie zartuj:)DNF pisze:Czyli co..albo sample probujemy skrecic, albo prosto od producenta zamawiamy?
Ale swoja droga warto napisac, ze mozna wlasnie od wczoraj takowe sample diody XP-E zamowic i otrzymac.
Na dobry bin bym jednak nie liczyl. Bin Q4 diody w Europie kosztuje od 5 do 7 Euro/szt.
Australijski cutter bedzie mial bin R3 jako pierwszy dostawca dostepny dla przecietnego czlowieka.
W porządku, jest sobie LED Cree XP-E i bardzo mi się ten emiter podoba. Cree daje w samplach nawet bin R2. Pięknie świeci, barwa światła jest na prawdę przyjemna. Aż chce się na to światełko patrzeć.
Pytanie brzmi: skąd wziąć PCB do tej diody? Oczywiście, można kleić, jak np. tutaj uczyniłem, ale jednak wolałbym nalutować emiter na PCB, jak należy, porządnie i bez prowizorki.
Czy ktoś posiada cenne informacje w tej kwestii?
Pytanie brzmi: skąd wziąć PCB do tej diody? Oczywiście, można kleić, jak np. tutaj uczyniłem, ale jednak wolałbym nalutować emiter na PCB, jak należy, porządnie i bez prowizorki.
Czy ktoś posiada cenne informacje w tej kwestii?
No super Już PW smaruję
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
-
XP-E Q5 nareszczie na allegro .
PS. Nie trzeba się nawet obawiać problemów z przylutowaniem bo są na MCPCB .
PS. Nie trzeba się nawet obawiać problemów z przylutowaniem bo są na MCPCB .
Panowie, jakie lustra będą pasić do xp-e ?
Ma inny kąt od xr-e i chyba będzie lipa, nie zgrają się i nie styknie podmianka samej diody
Ma inny kąt od xr-e i chyba będzie lipa, nie zgrają się i nie styknie podmianka samej diody
Ostatnio zmieniony piątek 17 kwie 2009, 21:48 przez gregor, łącznie zmieniany 1 raz.
Może od luxeonów by podeszły
Mają podobny kąt rozsyłu.
Mają podobny kąt rozsyłu.
Ostatnio zmieniony piątek 17 kwie 2009, 21:48 przez gregor, łącznie zmieniany 1 raz.