Windows 10, aktualizował już ktoś?
Windows 10, aktualizował już ktoś?
Witam, jak pewnie wie wielu użytkowników windowsa 8 Microsoft daje możliwość wszystkim chętnym aktualizacji systemu do najnowszej wersji 10. Pytanie tylko czy warto? Skorzystał już ktoś z tej opcji? Raczej w tej kwestii jestem zielony, więc wszelkie opinie innych użytkowników którzy zdecydowali się na tą opcję będą mi bardzo pomocne;)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja wczoraj zaktualizowałem. Poszło sprawnie, kilkadziesiąt minut i gotowe. Na początku było parę problemów ze sterownikiem do karty graficznej i drukarki ale po ręcznej aktualizacji wszystko ruszyło i działa bez problemu. Trochę się pobawiłem i mam mieszane uczucia czy używać win10 czy wrócić do win 7. Na razie młody mi zabrał lapka z 10 więc nawet nie mogę się przyzwyczajać do niej.
Ja też wczoraj zainstalowałem W10. Z małymi problemami ale w końcu doszedłem co jest grane. Używam angielskiej wersji Windowsa ale miałem ustawiony język i lokalizacje polską i przez to nie mogłem zainstalować W10 z zachowaniem ustawień i programów. Pozmieniałem wszędzie na angielski i poszło.
zed-art.co.uk
Jak wyczytałem w internetach, to że po uruchomieniu zajmuje 1,3GB albo 2GB ramu nie znaczy, że zaraz zabraknie w komputerze ramu. Trzyma te 2 GB, jak potrzeba wolnego to wtedy zwalnia. Tak to ponoć działa.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU