Banggood
Dwie paczki ale nie wiadomo z czym. Sami chyba nie wiedzą. Zamówienie składałem przez email i prosiłem aby podzielili paczki, i wg strony z moimi zamówieniami paczki zostały podzielone źle. Kamera + zapasowa bateria miały być wysłane jedną paczką, a panel solarny drugą. Obydwie paczki idą przez Szwecję więc pewnie obie zawierają baterie. Napisali że doślą mi jeszcze raz SKU+SKU... sprawdzam co to, i okazało się że to kamera i bateria ... więc wygląda na to że w tej "działającej" paczce jest sam panel - ale wtedy nie szła by przecież przez Szwecję. Na szczęście wczoraj po południu na tej "działającej" paczce wskoczyło WER Wawa więc jeśli listonosz zapuka w ciągu najbliższej godziny to będę wiedział co dostałem i co im odpisać, a jak nie to poczekam do poniedziałku. Chyba że faktycznie zapakowali mi panel razem z kamerą, to jeszcze tylko brakuje żeby zatrzymali mi to na celnym
No i tak, w piątek dostałem paczkę z działającym śledzeniem ale nie poleconą - żadnego podpisu, na awizo było że zwykła przesyłka ale nie mieści się w skrzynce. Nie miała typowej naklejki dla urzędu celnego itd, zwykła paczka nadana ze szwecji, żadnego logo itd. W środku kamera i bateria. Dzisiaj dostałem paczkę w której nie działa tracking, polecona odebrana z podpisem. Na naklejce napisane że zawiera panel słoneczny i kamerę - w środku panel słoneczny. Pomimo tego że pisałem do BG co dostałem w piątkowej paczce, i tak postanowili mi coś wysłać, nie wiem do końca co, paczki nie ma w zamówieniach, dostałem tylko nr śledzenia. Co to będzie to się okaże. Ale poczta holenderska, czyli raczej bez ogniw. Koniec końców dostałem wszystko co zamawiałem, sami sobie zrobili zamieszanie
Uka, pocztą szwedzką, tak realnie 3 tygodnie i tracking bardzo ubogi.
Uka, pocztą szwedzką, tak realnie 3 tygodnie i tracking bardzo ubogi.
Jest loteria na Banggood, za los płacimy punktami, ktoś z was coś zgarnął?
http://www.banggood.com/9thAnniversary?utmid=10
http://www.banggood.com/9thAnniversary?utmid=10
Raz niby mi trafiło w kupon (na n-dziesiąt prób) - ten po lewej... tyle, że w zakładce anniversary coupons widzę magię:
Coupon Code Discount Minimun Spend Expired Date
#XYZ 0 0 Sep 30 2015
Kupon z rabatem zero przy minimum zero
Edit: w sumie napisali:
"The discount of the "$99-9.9/199-19/299-29" coupon is showed as 0%. It is still available for the order."
Coupon Code Discount Minimun Spend Expired Date
#XYZ 0 0 Sep 30 2015
Kupon z rabatem zero przy minimum zero
Edit: w sumie napisali:
"The discount of the "$99-9.9/199-19/299-29" coupon is showed as 0%. It is still available for the order."
Ostatnio zmieniony niedziela 23 sie 2015, 16:36 przez arekm, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja dopiero teraz rozkminiłem że tam na dole jest to ustrojstwo do losowania. Myślałem że ciągle chodzi o te górne "grab now", codziennie raz klikałem i dostałem jeden 6%. A w tym dolnym ustrojstwie dostałem 2x5pkt. No dobra jutro spróbuje. Coś czuje że to niezła ściema żeby sie wypstrykać z punktów, bo 18 prób x 15 pkt to 270 pkt dziennie, czyli 2,7$, czyli 10zł. Chyba podziękuję.