Banggood
AMC7135*3 będzie miała maksymalny prąd 3*350mA=1050mA,
AMC7135*4 będzie miała maksymalny prąd 4*350mA=1400mA,
przy czym tryby 5%,40% i 100% to procentowe wartości prądu maksymalnego.
Należy też wspomnieć, że wbrew pozorom między 1400mA i 2800mA nie będzie odczucia dwukrotnego wzrostu ilości światła, ze względu na sprawność diody i sposób w jaki oko ludzkie odbiera zmiany natężenia światła.
AMC7135*4 będzie miała maksymalny prąd 4*350mA=1400mA,
przy czym tryby 5%,40% i 100% to procentowe wartości prądu maksymalnego.
Należy też wspomnieć, że wbrew pozorom między 1400mA i 2800mA nie będzie odczucia dwukrotnego wzrostu ilości światła, ze względu na sprawność diody i sposób w jaki oko ludzkie odbiera zmiany natężenia światła.
Dostałem jakąś podejrzaną wiadomość z banggood. Z adresu "cservicesz@banggood.com", gdzie przecież obsługę klienta mają pod "cservice@banggood.com" a tego pierwszego jakoś nie mogę się doszukać jako oficjalnego. Nagłówki wiadomości nie wskazują jednoznacznie że nadawcą jest banggood, wszystkie maile z "cservice" jakie dostałem były wysłane z tego samego IP, a ten jest z innego.
No i treść, nie wiem o co chodzi, piszą że jest problem z moim zamówieniem, i mam wybrać czy zamówienie ma być normalnie kontynuowane czy chcę zwrot. W tytule maila jest nr zamówienia które wyszło do mnie 16 lipca (shipped) i ma tracking, poczta szwedzka więc nie jest dla mnie niepokojące że do tej pory tracking go nie widzi. Przedmiot z zamówienia mają ciągle na stanie.
No i treść, nie wiem o co chodzi, piszą że jest problem z moim zamówieniem, i mam wybrać czy zamówienie ma być normalnie kontynuowane czy chcę zwrot. W tytule maila jest nr zamówienia które wyszło do mnie 16 lipca (shipped) i ma tracking, poczta szwedzka więc nie jest dla mnie niepokojące że do tej pory tracking go nie widzi. Przedmiot z zamówienia mają ciągle na stanie.
Do tego napisane strasznie nieskładnie. Wiadomość nie zawiera żadnych odnośników, po za logo banggood które prowadzi na stronę domową. Albo im się coś skopało, albo to jakaś próba wyłudzenia informacji przez pracownika? Albo mają tam niezły bałagan bo faktycznie pomylili się z zamówieniami, prosiłem o 2 paczki (które wysłali 16 lipca) i napisałem aby kamerka i zapasowa bateria były w jednej, a panel słoneczny w drugiej, tak żeby paczka z kamerką nie była zbyt duża - wiadomo. A oni wysłali mi jedną paczką kamerę z panelem a drugą paczką baterię, i to z tą baterią jest niby jakiś problem.Due to some reasons, your order now has been stopped .
Would you like to accept the your order normally .
Or
do you prefer a refund of this order?(If you make a complaint before,would you please close the complaint first ?Only you close it ,then the refund will back to your account successful ) .
If we haven’t get your reply within 5 days,we will cancel this order and apply a refund for you .
Sorry for the inconvenience caused.
Looking forward to hearing from you ASAP.
Best regards,
Doris
Ja dostałem wczoraj od nich maila, że wygrałem coś w loterii bożonarodzeniowej Z normalnego adresu, bez sz. Odpisałem, że dziwnie ale ok, niech dają. Dostałem wiadomość, że to pomyłka, mają problemy z systemem. Potem dostałem jeszcze jedną z kuponem rabatowym i informacją, że w ramach przeprosin wysyłają mi słodką torebkę portmonetkę w kształcie głowy psa No i faktycznie taka przesyłka jest na moim koncie.
Ja też, nie wiem skąd wiedzieli... Mam nadzieję, że losowo takie pierdoły wysyłają, bo jeśli doszli do tego na podstawie moich zamówień, a są tam w zasadzie same latarki, elektronika, różne EDC, to ja nie wiem jak im tam się neurony łączą.Manekinen pisze:Zawsze o takiej marzyłemmadkeinam pisze: słodką torebkę portmonetkę w kształcie głowy psa
Ostatnio przyszła mi w 18 dni od dnia wysyłki. Ja na kamerkę nie dostałem, ale chyba nie ma cła na elektronikę, bardziej bym się martwił czy nie zatrzymają za brak brak oznakowania CEMatixs pisze:Ile mniej więcej idzie przesyłka przez Szwedzką pocztę? I jaka jest szansa na ominięcie cła za tablet o wartości 330zł?
Nitecore Tube
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Coraz mniej z tego rozumiem. Może chodzi o to że paczka gdzieś wsiąkła i po 14 dniach nie ma jej w trackingu (sprawdzają to z automatu?), i sami proponują wysłanie kolejnej?Sorry,the reason we also can't sure ,but about this package ,would you like to get it again ?
Looking forward to hearing from you ASAP.