Moduły zasilaczy ZXY6005S, ZXY6010S i ZXY6020S
Witam
Przed wyjazdem do szpitala, przeprowadziłem próbę ładowania akumulatora, i trochę mi to podejrzane jest...
Moduł był zasilany z klasycznego zasilacza i przy parametrach ładowania 3,5A 12,8V, z zasilacza przy napięciu 33V pobierał 2A.
Pozdrawiam
Przed wyjazdem do szpitala, przeprowadziłem próbę ładowania akumulatora, i trochę mi to podejrzane jest...
Moduł był zasilany z klasycznego zasilacza i przy parametrach ładowania 3,5A 12,8V, z zasilacza przy napięciu 33V pobierał 2A.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Patrzył ktoś co po serialu te moduły z pierwszego posta serwują? Teoretycznie jest jakiś protokół tylko nie mogę znaleźć jaki (a samego urządzenia nie posiadam).
Edit: http://img.banggood.com/file/products/2 ... protoc.doc
Edit: http://img.banggood.com/file/products/2 ... protoc.doc
Re: Moduły zasilaczy ZXY6005S, ZXY6010S i ZXY6020S
Przeszukałem forum i nie widzę recenzji. Poszukuję a wszystkie wyglądają jak MiniDDS z 2007r z atmegą 8 covoxem.Pyra pisze:Witam
Kupiłem niedawno 2 kanałowy generator DDS i powiem, że działa rewelacyjnie ....
Pozdrawiam
Chłopaki naprawdę nikt nic? Chciałbym poznać opinie czy warto zamówić ten zasilacz?
Ostatnio zmieniony piątek 09 paź 2015, 16:38 przez ProLight, łącznie zmieniany 1 raz.
Główny spammer tego Forum
Witam
Kupiłem ten 5A, po kilku próbach i doświadczeniach, ogólnie służy do ładowania akumulatorów żelowych do przetwornicy 230V.
Napięcie wskazywane jest dość dokładnie, prąd też. Regulacja prądu i napięcia, trochę uciążliwa, ale można się przyzwyczaić. Jest kilka pamięci, które można zdefiniować, na najczęściej używane parametry.
Ogólnie warto.
Pozdrawiam
Kupiłem ten 5A, po kilku próbach i doświadczeniach, ogólnie służy do ładowania akumulatorów żelowych do przetwornicy 230V.
Napięcie wskazywane jest dość dokładnie, prąd też. Regulacja prądu i napięcia, trochę uciążliwa, ale można się przyzwyczaić. Jest kilka pamięci, które można zdefiniować, na najczęściej używane parametry.
Ogólnie warto.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?