Granica światło cienia? Wiesz w ogóle o czym piszesz?ArcGoPro pisze:Tylko pamiętaj o homologacji mi kiedyś za takie bez granicy światło cienia zabrali dowód rejestracyjny.
Światła do jazdy dziennej jakie wybrać do 150zł
A co powiecie o tych tutaj: https://www.motointegrator.pl/produkty/ ... -led-st-15 ![?? ??](./images/smilies/pytajnik.gif)
Wprawdzie posiada homologację, ale czy nie wpłyną na obniżenie bezpieczeństwa jazdy?
Pytam, bo nie chcę na nie dużo wydawać, bo to mają być światła do mojego drugiego auta: Mazda 323f BA, którym jeżdżę zwykle do pracy.
![?? ??](./images/smilies/pytajnik.gif)
Wprawdzie posiada homologację, ale czy nie wpłyną na obniżenie bezpieczeństwa jazdy?
Pytam, bo nie chcę na nie dużo wydawać, bo to mają być światła do mojego drugiego auta: Mazda 323f BA, którym jeżdżę zwykle do pracy.
- pegasus_sis
W MM była aluminiowa obudowa, chyba że w najnowszych coś zmienili.
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
![:)](./images/smilies/usmiech.gif)
Cieszę się że się podobają- mogę dodać że moje px-4 dają strumień na poziomie 640 lux z metra (maksymalna zarejestrowana wartość) w całkowitej ciemności.Matixs pisze:amman Kupiłem Osramy px-4 i jest w 100% zadowolony. Wydałem nieznacznie więcej, ale opłacał się ten zakup. Wyglądają na solidne i mocno świecą.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)