Sample
Po reorganizacji systemu wydawania sampli chyba nadrabiają zaległości. Na dane z początku roku (gdy wypełniłem formularz na ciepłą i zimną XR-E) dzisiaj przyszło to (sorry, poprawianie ostrości nie wyszło ):
W końcu z karteczką
A wiem, że z zagranicy leci do mnie XP-E R2 WG
PS. Znaczy że tylko raz i to dla mnie trafiła się próbka bez karteczki z binem...
W końcu z karteczką
A wiem, że z zagranicy leci do mnie XP-E R2 WG
PS. Znaczy że tylko raz i to dla mnie trafiła się próbka bez karteczki z binem...
Firmowy mail to jednak jest "sposób na Cree"
Poprzednio po requescie z gmaila cisza, a teraz z firmowego myk i po 2h odpowiedź, kolejne 2 dni i:
Poprzednio po requescie z gmaila cisza, a teraz z firmowego myk i po 2h odpowiedź, kolejne 2 dni i:
Thank you for your interest in Cree's industry-leading LEDs! The following Cree LED sample has shipped and should arrive shortly:
Part : XPE Warm
Submit Date : 4/7/2009 4:35:00 AM
- Calineczka
- Kontakt:
Wyjaśnij mi coś kolego.
Dlaczego ktoś ma za Ciebie zbierać do kupy strony, tylko dlatego że Ci się nie chce ?
Masz podany temat, wystarczy go przejrzeć i będziesz wiedział wszystko.
Na początku olałem twoje posty, ale zaczynasz być bardzo irytujący
Dla mnie to vote ban
Szczerze mówiąc nie będę zbytnio tęsknił jak osoba taka jak Ty opuści to forum, bo już od samego początku widać że chcesz tylko czerpać z tego forum i nie dać nic od siebie ... Nawet czytać ci się nie chce ...
Dlaczego ktoś ma za Ciebie zbierać do kupy strony, tylko dlatego że Ci się nie chce ?
Masz podany temat, wystarczy go przejrzeć i będziesz wiedział wszystko.
Na początku olałem twoje posty, ale zaczynasz być bardzo irytujący
Dla mnie to vote ban
Szczerze mówiąc nie będę zbytnio tęsknił jak osoba taka jak Ty opuści to forum, bo już od samego początku widać że chcesz tylko czerpać z tego forum i nie dać nic od siebie ... Nawet czytać ci się nie chce ...
mam pytanie: czy zamawiając sample ze strony http://www.leds.co.uk (MARL) płaci się za przesyłkę?????
[ Dodano: Pon Maj 18, 2009 3:22 pm ]
dodam jeszcze że chce zamówić 4 ledy UV
[ Dodano: Pon Maj 18, 2009 3:22 pm ]
dodam jeszcze że chce zamówić 4 ledy UV
dobra, siema wszystkim ale pilnie potrzebuje odpowiedzi czy zamawiając sample ze strony http://www.leds.co.uk (MARL) płaci się za przesyłkę?????
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
pewnie, że zwalone. Tacy pokręceni(faceci) którzy na wejście "dzień dobry" wymagają i nie chcą całować w szanowną d..ę(znaczy ego) ani na powitanie, ani na pożegnanie. Uff, od razu lżej.....to chyba rekord, żaden inny forumowicz tak szybko, pisząc "na temat" nie opuścił naszych szeregówqwerty pisze:jakie zwalone forum,
Niech żyje Wielebny Ban