Witam
Zdycham.... wszystko mnie boli... Wczoraj likwidowaliśmy piec kaflowy, matko nie wiedziałem, że to tyle waży. Kurz i sadza w całym domu, sprzątaliśmy prawie do północy.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Ebola pisze:Starość starością, a zdrowie zdrowiem.
Jak mawiała "kobieta pracująca" w Czterdziestolatku: "na wygląd trzeba sobie zapracować"
Kilka połamanych kości, zapalenie żył, wycinanie żylaków, trochę jeżdżenia motocyklem w deszczu i zimnie, trochę kąpieli błotnych wiosną i jesienią na zawodach off road .... ale jest co wspominać
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Wyświetlenie prezentacji na projektorze. Potrzebowałem drugiego monitora w trybie klonowania. Oczywiście żaden dostepny nie obsługiwał 1920X1200, więc musiałem przytargać z domu stary 25-kilowy CRT. Podłączam do komputera stacjonarnego w sali, wszystko gra
W ostatniej chwili dźwiękowiec tłumaczy mi, że muszę jednak korzystać z laptopa bo nie ma kabelka na tyle długiego, żeby podłączyć audio. OK, przesiadam się, podłączam monitor do lapka... co to do licha jest?...
W skrócie:
1.Posadzili mnie metr od wielkiego i bynajmniej nie ekranowanego magnetycznie głośnika...
2. Monitor ma walniętą pętlę rozmagnesowującą.
Na szczęście godzina zabawy z magnesami + lutownicą transformatorową. przywróciła jako taki obraz...
Kanały naukowe na youtube to super rzecz, kiedyś było Discovery który teraz jest niczym MTV z ustawionymi debilnymi programami...
Wykańczają mnie upały, jak widzę pogodynkę podnieconą na wieść że ma być jeszcze cieplej to mnie trzęsie