Mactronic L-9001-LED i L-9018-LED - opinie
Szperacze Mactronik do 100zł
Witam, chce kupić sobie szperacz oczywiście akumulatorowy, ładowany, o dość dobrym zasięgu (ponad 60 metrów). Zastanawiam się nad MacTronic 9001 LED oraz MacTronic 9018 LED, którą mi bardziej polecacie, a może zupełnie jakąś inną? Z góry dziękuję.
Pozdrawiam,
Michał
Pozdrawiam,
Michał
90lm to może mieć breloczek do kluczy a nie szperacz.
Convoy C8, 120m realnego zasięgu, przynajmniej 900lm i podobne czasy świecenia w niskich trybach. Na akumulatory li-ion które nie padną w najmniej spodziewanym momencie,czego nie można powiedzieć o tych 12V co są w tym niby szperaczu.
Convoy C8, 120m realnego zasięgu, przynajmniej 900lm i podobne czasy świecenia w niskich trybach. Na akumulatory li-ion które nie padną w najmniej spodziewanym momencie,czego nie można powiedzieć o tych 12V co są w tym niby szperaczu.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
1.Ten pierwszy Mactronic nie będzie miał porażającego zasięgu ze względu na płytki reflektor
2. Tak jak kolega wyżej wspomniał 80lm to może mieć breloczek
3. Convoy osiąga 1000lm i w odpowiedniej konfiguracji ponad 300m
4. Ma pewniejsze ładowalne, tanie i wymienne zasilanie
5. Powinien być trwalszy
Pozdrawiam,
Michał
2. Tak jak kolega wyżej wspomniał 80lm to może mieć breloczek
3. Convoy osiąga 1000lm i w odpowiedniej konfiguracji ponad 300m
4. Ma pewniejsze ładowalne, tanie i wymienne zasilanie
5. Powinien być trwalszy
Pozdrawiam,
Michał
Jeśli chodzi o tego pierwszego MT, to znajomy coś takiego posiada.
Chwalił mi się jak to mocno świeci i że warto kupić w tych pieniądzach.
Entuzjazm mu opadł, po tym jak włączyłem i zaprezentowałem mu UF S5.
Co było później jak włączyłem z mid na hi, to już chyba nie muszę mówić
Jeśli szukasz szperacza, to C8 będzie idealnym wyborem, a jak ma być coś bardziej kompromisowego, to warto rozważyć M1.
Chwalił mi się jak to mocno świeci i że warto kupić w tych pieniądzach.
Entuzjazm mu opadł, po tym jak włączyłem i zaprezentowałem mu UF S5.
Co było później jak włączyłem z mid na hi, to już chyba nie muszę mówić
Jeśli szukasz szperacza, to C8 będzie idealnym wyborem, a jak ma być coś bardziej kompromisowego, to warto rozważyć M1.
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne