Na pierwszy zakup zagraniczny wybrałem Warsun X60 z dx.
Skusiła mnie możliwość ładowania aku bez wyjmowania z trzewi latarki, zasilanie 26650 i większy zasięg świecenia.
Latarka doszła po 12 dniach a wraz z nią małe rozczarowanie.
Prąd przy świeżo naładowanym aku to 2.2 A więc szału nie ma.
Latarka przejdzie modyfikację mechaniczną polegającą na przetoczeniu miejsca na LED oraz zwiększeniu prądu. I tu jest problem i prośba o pomoc.
Chciałbym podnieść prąd do 3.8 - 4.5 A lecz nie wiem jak to zrobić.
Marzeniem byłoby również zmiana trybów aby zamiast szybkiego strobo i SOS był stroboskop 3-4 Hz i np beacon ale to, jak się domyślam, grubsza sprawa.
Pomożecie....?
WARSUN X60
2 opcje żeby zwiększyć prąd.
Zmiana sterownika, na forum są mody popularnego nanjg z obsługą microswitcha (ten guzik przy głowicy)
Albo modyfikacja obecnego, ale może najpierw foto by się przydało.
Zmiana sterownika, na forum są mody popularnego nanjg z obsługą microswitcha (ten guzik przy głowicy)
Albo modyfikacja obecnego, ale może najpierw foto by się przydało.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Dziękuje Pyra, cenna uwaga.
Wymienię sterownik na alienth V2.1 podkręcony do 4.2 A.
Muszę tylko opanować to mechanicznie. Chciałbym zachować możliwość ładowania przez gniazdo a boczny przycisk dam na mikro wyłączniku żeby móc zmieniać tryby.
Jak się popieści to się wszystko (chyba) zmieści
Edit: Chyba, że masz inny pomysł...?
Wymienię sterownik na alienth V2.1 podkręcony do 4.2 A.
Muszę tylko opanować to mechanicznie. Chciałbym zachować możliwość ładowania przez gniazdo a boczny przycisk dam na mikro wyłączniku żeby móc zmieniać tryby.
Jak się popieści to się wszystko (chyba) zmieści
Edit: Chyba, że masz inny pomysł...?