Taniocha na Aliexpress

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
macgap90

Post autor: macgap90 »

Kable USB to czasami nawet oryginale słabo działają, kupowałem ori ładowarke i kabel do Samsunga Note 2 i musiałem reklamować bo na pierwszym prąd max miałem 700mA dopiero drugi 1.8A, a nie są to wcale tanie kable ;).
Awatar użytkownika
Doctore

Post autor: Doctore »

Gówniany kabelek = większy spadek napięcia = mnieszy prąd ładowania = dłuższa żywotnośc akumulatorka.
Dlatego gdy potrzebowałem 0,5m przedłużacza ale w sklepie mieli tylko 3m to taki kupiłem bez zastanawiania się...
NIE BOJĘ SIĘ GDY ŚWIATŁO ZNIKA, BO MAM LATARKĘ NA OGNIWACH PANASONIC' A
kubaswiatelka

Post autor: kubaswiatelka »

Doctore pisze:Gówniany kabelek = większy spadek napięcia = mnieszy prąd ładowania = dłuższa żywotnośc akumulatorka.
Dlatego gdy potrzebowałem 0,5m przedłużacza ale w sklepie mieli tylko 3m to taki kupiłem bez zastanawiania się...
I ten gówniany kabelek równa się długie ładowanie jak potrzebujesz naładować szybko telefon :P To już lepiej kupić porządny kabel i słabszą ładowarkę. Co do kabli tych chińskich o dużym spadku napięcia to ostatnio taki kabel uniemożliwił mi wgranie nowego ROMa do telefonu. Dobre to? Chyba nie.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Fluxor

Post autor: Fluxor »

Ja mam taki 1,5m i jest na nim taki spadek napięcia, że nie nadaje się do ładowania telefonu w samochodzie przy włączonej nawigacji bo % spadają pomimo procesu ładowania.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
ODPOWIEDZ