Spotkanie w Olsztynie pod Częstochową 4/5 lipiec sob/nd '15
Cześć
No to już bardziej pewne, że będę, niż, że nie, bo bilet "w tę" już kupiony
Dopisuję się:
1 ElSor - 1 osoba - namiot
2 Zbychur - Sztuk 1 - namiot
3 Maciex93 - 2-3 osoby - raczej namiot
4 Fluxor - 2 osoby - bez noclegu ew we własnym zakresie
5 kurdolf - 2 osoby + pies - 1 pokój
6 marmez - 1 - namiot
.
.
.
Pyra - 3 osoby (chętni ale niepewni)
.
.
.
Bocian (odwiedziny tylko)
Pozdrawiam
No to już bardziej pewne, że będę, niż, że nie, bo bilet "w tę" już kupiony
Dopisuję się:
1 ElSor - 1 osoba - namiot
2 Zbychur - Sztuk 1 - namiot
3 Maciex93 - 2-3 osoby - raczej namiot
4 Fluxor - 2 osoby - bez noclegu ew we własnym zakresie
5 kurdolf - 2 osoby + pies - 1 pokój
6 marmez - 1 - namiot
.
.
.
Pyra - 3 osoby (chętni ale niepewni)
.
.
.
Bocian (odwiedziny tylko)
Pozdrawiam
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Zostały już 2 tygodnie.
W poniedziałek będę dzwonił potwierdzić ilość osób (+/-). Ktoś jeszcze chce się dołączyć do spotkania?
I jeszcze pytanie czy ktoś z was planuje zabrać ze sobą rower, celem odbycia nocnej przejażdżki po okolicy?
Nr tel do mnie podam na PW, także pytajcie, jeśli nie macie a wybieracie się na spota (mam ten sam nr od kilku lat więc o zmiany nie musicie pytać - 792 xxx 440).
W poniedziałek będę dzwonił potwierdzić ilość osób (+/-). Ktoś jeszcze chce się dołączyć do spotkania?
I jeszcze pytanie czy ktoś z was planuje zabrać ze sobą rower, celem odbycia nocnej przejażdżki po okolicy?
Nr tel do mnie podam na PW, także pytajcie, jeśli nie macie a wybieracie się na spota (mam ten sam nr od kilku lat więc o zmiany nie musicie pytać - 792 xxx 440).
Cześć.
Zabieracie ze sobą jakieś latarki?
Jak by ktoś mógł zabrać pokazać czołówkę Zebry na 18650, to poproszę, chciałbym rozkłady światła porównać. Wszystkie inne czołówki też chętnie zobaczę i w dalszej kolejności każdą inną latarkę
Pozdrawiam, Kuba
Zabieracie ze sobą jakieś latarki?
Jak by ktoś mógł zabrać pokazać czołówkę Zebry na 18650, to poproszę, chciałbym rozkłady światła porównać. Wszystkie inne czołówki też chętnie zobaczę i w dalszej kolejności każdą inną latarkę
Pozdrawiam, Kuba
Tekst podpisu:
Też pytanie.marmez pisze:Zabieracie ze sobą jakieś latarki?
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Witam
Mój wyjazd jest już praktycznie zaklepany, pozostają tylko nieprzewidziane zjawiska, jak wybuch wulkanu, powódź, czy atak zimy...
Zaklepuję więc pokój na 2,5 osoby
Pozdrawiam
Mój wyjazd jest już praktycznie zaklepany, pozostają tylko nieprzewidziane zjawiska, jak wybuch wulkanu, powódź, czy atak zimy...
Zaklepuję więc pokój na 2,5 osoby
Jakąś jedną czy dwie powinienem znaleźćmarmez pisze:Zabieracie ze sobą jakieś latarki?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony niedziela 21 cze 2015, 20:42 przez Pyra, łącznie zmieniany 1 raz.
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Mam zawsze 1 w kieszeni spodni i 1 w kurtce więc coś będę miał Nao nie mam ale może potworka zabiorę (jak naprawię). Poza tym jakiś Convoy 3xXP-L się znajdzie i to chyba wszystko z ciekawostek, jakie mogę pokazać.marmez pisze:Zabieracie ze sobą jakieś latarki?
Przyjąłem i jutro telefonicznie przekażę informację właścicielom ośrodka.Pyra pisze:Zaklepuję więc pokój na 2,5 osoby
Miałem 400D oraz 5D mk II i w zasadzie różnic nie było wielkich, także 300-350D też wystarczy, bo statyw + ISO100 dobrze spełni zadanie, ew można zrobić po 3 ujęcia z różnym czasem naświetlania by pokazać słabsze i mocniejsze modele w oddzielnej klasyfikacji.
Miałem, bo nie mam już. Obecnie zdjęcia robię kompaktem i problemu z ujęciami nie ma, poza słabszą matrycą niż w lustrzankach. Zawsze też można zrobić HDRa, mając odpowiednio dużo czasu i chęci i pokazać obraz takim, jak odbiera go ludzie oko na całym obszarze.kurdolf pisze:Może weź lepiej chociaż tą 400
Rezerwacja spotkania i pokoi potwierdzona u właścicieli ośrodka
W związku z pytaniami na PW informuję, że nowi użytkownicy i osoby niewtajemniczone w światełka są równie mile widziane na spotkaniu, jak i starzy wyjadacze. Myślę, że każdy weźmie swój arsenał i będzie można sobie pooglądać różne latareczki, by móc później dokonać świadomego zakupu najlepszej pod swoje potrzeby.
W przypadku ew opadów deszczu, na terenie spotkania są zadaszone ławki, więc nie trzeba się o to martwić, jak również o suchy opał na ognisko (dostarcza je właściciel obiektu).
W przypadku ew opadów deszczu, na terenie spotkania są zadaszone ławki, więc nie trzeba się o to martwić, jak również o suchy opał na ognisko (dostarcza je właściciel obiektu).
Pogoda zapowiada się znakomita na wypady, namiot i ognisko, także niezdecydowanych kolejny raz zapraszam na wspólne spotkanie.
Do tej pory nikt nie zgłosił chęci na wypad nocny rowerem, także rezygnujemy z tej opcji i nie zabieram także swojego roweru ani bagażnika.
Co do dokładniejszego terminu spotkania to zacznie się "oficjalnie" w sobotę o 12:00 i skończy w niedzielę o 12:00. Oczywiście będę na miejscu wcześniej (myślę, że już od ok 10:00) i zostanę w niedzielę tak długo na ile będzie trzeba.
Do tej pory nikt nie zgłosił chęci na wypad nocny rowerem, także rezygnujemy z tej opcji i nie zabieram także swojego roweru ani bagażnika.
Co do dokładniejszego terminu spotkania to zacznie się "oficjalnie" w sobotę o 12:00 i skończy w niedzielę o 12:00. Oczywiście będę na miejscu wcześniej (myślę, że już od ok 10:00) i zostanę w niedzielę tak długo na ile będzie trzeba.