Petzl Myo RXP
Petzl Myo RXP
Witam,
szukam czołówki na wypady do lasu, pod namiot i do auta. Jednym słowem uniwersalna. Chcę kupić dobrą czołówkę, w której będę mógł bez problemu zmienić leda na mocniejszego i podmienić pojemnik pod aku 18650. Czy Petzl Myo RXP nadaje się do mojej działalności i późniejszych modyfikacji? Modował już ktoś z was tą czołówke?
szukam czołówki na wypady do lasu, pod namiot i do auta. Jednym słowem uniwersalna. Chcę kupić dobrą czołówkę, w której będę mógł bez problemu zmienić leda na mocniejszego i podmienić pojemnik pod aku 18650. Czy Petzl Myo RXP nadaje się do mojej działalności i późniejszych modyfikacji? Modował już ktoś z was tą czołówke?
-
Re: Petzl Myo RXP
Nada się jak najbardziej, na forum jest sporo tematów o modowaniu Petzla, tylko w wersji Myo XP. Wiele w sumie nie poprawisz, możesz wymienić zasilanie na 18650 i diodę na XP-G2. Ewentualnie da się wyprowadzić radiator na zewnątrz głowicy. Zastanów się jednak nad którąś z tych: http://www.light-test.info/index.php?op ... 54&lang=pltomiz pisze:Witam,
Na Twoim miejscu przyglądnął bym się bliżej HL55
pozdrav