Podziel się swoją radością
madkeinam rowerem z jednego końca Wro do drugiego końca to by była dopiero masakra
A tak mam często, tu księgowa, tu gdzieś zawieźć fakturę to jakieś spotkanie etc. Nie wyobrażam sobię jazdy w pośpiechu rowerem przy 25'C. Kolejna sprawa, że nie wypada udać się na spotkanie z jakąś ważną personą jadąc rowerem (a szkoda bo ja lubię być na luzie)
Do tego dochodzi pośpiech i duże odległości. Naprawdę skuter robi robotę
A tak mam często, tu księgowa, tu gdzieś zawieźć fakturę to jakieś spotkanie etc. Nie wyobrażam sobię jazdy w pośpiechu rowerem przy 25'C. Kolejna sprawa, że nie wypada udać się na spotkanie z jakąś ważną personą jadąc rowerem (a szkoda bo ja lubię być na luzie)
Do tego dochodzi pośpiech i duże odległości. Naprawdę skuter robi robotę
Polsky, no prawda, w takim lataniu skuter pewnie, że najlepszy. Ja na szczęście mam taką pracę, że nie muszę być tam ani na czas, ani ładny, ani się spotykać z ważnymi osobami. A jak już muszę to w miejscu pracy, a tam mam ciuchy na zmianę i prysznic
W każdym razie Vespy gratulować! Podoba mi się ta maszyna od kiedy uslyszałem ten kawałek
W każdym razie Vespy gratulować! Podoba mi się ta maszyna od kiedy uslyszałem ten kawałek
Może szału nie ma, ale wynik dobry:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l-Tfr_qHYFE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l-Tfr_qHYFE[/youtube]
Witam
To by bardziej pasowało do Bluesmobil'a, też był, ale nie można było wsiąść.
Podejrzewam, że przez weekend, nie wiem czy dłużej.
Pozdrawiam
kurdolf pisze:W tym pierwszym to tylko kapelusza i czarnych okularów ci brakuje
To by bardziej pasowało do Bluesmobil'a, też był, ale nie można było wsiąść.
Poznań M1 Franowokurdolf pisze:Gdzie to jest ? Z chęcią obejrzał bym de loriana, bo nigdy na oczy nie widziałem.
Podejrzewam, że przez weekend, nie wiem czy dłużej.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony sobota 20 cze 2015, 08:39 przez Pyra, łącznie zmieniany 1 raz.
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Dziś przejechałem przez linię ciągłą dwa razy i po przejściu dla pieszych wjechałem prosto pod pizzerie, na dodatek nie miałem świstka Oc. Nie zdążyłem wysiąść z wozu a tu już stoją na bombach za mną, 8 punktów i 250 zł jak zacząłem im lamentować to mnie puścili i skończyło się tylko na pouczeniu
Nitecore Tube
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Wg mnie nie ma się czym chwalić, oj nie.kurdolf pisze:Dziś przejechałem przez linię ciągłą dwa razy i po przejściu dla pieszych wjechałem prosto pod pizzerie, na dodatek nie miałem świstka Oc. Nie zdążyłem wysiąść z wozu a tu już stoją na bombach za mną, 8 punktów i 250 zł jak zacząłem im lamentować to mnie puścili i skończyło się tylko na pouczeniu
- przemek1602