phantom pisze:(...)Mam nadzieję, że wyraziłem się w miarę jasno
Czyli, przełączanie trybów w obu też będzie się dosyć różnić?
phantom pisze:
Jak chcesz wyślij do nich maila może złożą ci taki zestaw i zapłacisz ciut mniej (bo nie potrzebujesz zwykłej głowicy i zwykłego przełącznika).
Głowica w latareczce z linku ma Stainless Flat Bezel , razem z dodatkowym zestawem będę miał wszystkie typy koronek (do tej latareczki) , a włączniki chętnie potestuję oba;-)
Ostatnio zmieniony niedziela 05 kwie 2009, 16:45 przez Saracen, łącznie zmieniany 2 razy.
phantom pisze:(...Mam nadzieję, że wyraziłem się w miarę jasno
Czyli, przełączanie trybów w obu też będzie się dosyć różnić?
Dokładnie i to w złą stronę. W tym za 15$ będziesz musiał wybierać tryby na wyłączonej latarce czyli np. idziesz przez las, chcesz gdzieś dalej poświecić to wyłączasz latarkę, zmieniasz tryb na najwyższy i włączasz latarkę, proste szybkie i "taktyczne"...
@phantom: dzięki za wyjaśnienie. A wiesz może czy ten tailcap jest rozbieralny (tzn. czy była by możliwość zamiany włączników: wygodniejszy do "ładniejszej" zakrętki i odwrotnie?)
Jak coś policz sobie na ebayu moze wyjdzie taniej? Większość jak nie wszystkie mają free shiping. Nawet możesz po negocjować Chińczycy są elastyczni byle sprzedać.
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁA
Free shipping: koszty przesyłki w Solarforce są zerowe, gorsza sprawa, że akceptują tylko PayPal Założyłem już konto PayPal, i przelałem kasę na nie... ale zanim się pojawi jako elektroniczne pieniążki w saldzie, może minąć do 4 dni nawet... dopiero potem zamówienie i płatność... i czekanie na paczkę
BTW: wiecie może ile się u nich czeka?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 06 kwie 2009, 14:09 przez Saracen, łącznie zmieniany 1 raz.
Cóż, czasem oczywistego nie widać czyli co ślepemu po oczach.
Kolego Saracen, właśnie zamówiłem u nich latarkę na prezent z opcją wysyłki "Next day" też za free, więc przekonamy się ile czasy to będzie trwało.