Oświetlenie roweru do miasta

Oświetlenie przednie i tylne w rowerze, zasobniki na baterie. Komfort i bezpieczeństwo nocnej jazdy.
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Latarka S2+, z kolimatorem 20x60, dioda XM-L2 T6 4C 90zł
ładowarka sieciowa 1 kanał, 20zł
akumulator LG 2600mAh 18zł
uchwyt na rower 8zł
wysyłka 8zł
Taki zestawik mam na stanie, początkiem nowego tygodnia mógłby być u Ciebie.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Cariel

Post autor: Cariel »

Nie da się nic taniej? Jakiś słabszy akumulatorek może? Chciałabym jeszcze dokupić coś do tyłu, a tu już i tak znaczne przekroczenie mojego budżetu.
michal1

Post autor: michal1 »

Problem jest w tym, że to i tak tanio. Markowe latarki kosztują duuużo więcej.
Awatar użytkownika
skaktus

Post autor: skaktus »

Cariel pisze:Nie da się nic taniej? Jakiś słabszy akumulatorek może? Chciałabym jeszcze dokupić coś do tyłu, a tu już i tak znaczne przekroczenie mojego budżetu.
Dobry zestaw tj. na przód i tył to minimum 200 zł a najlepiej na to przeznaczyć 300 zł. Albo wybierasz coś sprawdzonego, albo półśrodki, dzięki którym zaoszczędzisz 50 zł a potem i tak wydasz ponownie 200 zł itd...
ILPT
fotorondo

Post autor: fotorondo »

Cariel, weź na przód coś dobrego i sprawdzonego w boju, polecam kolimator owalny, na rower dla mnie idealna sprawa.
Tył na początek może być najprostszy, nawet jakaś lampka za 7 zł będzie lepsza niż nic.
Cariel

Oczywiście nie chcę kupić byle czego(stąd post tutaj) i w żadnym razie nie chcę negować latarki czy odbierać jej zalet, ale zastanawiam się czy nie można by nieco zaoszczędzić na dodatkach i kupić tańszą ładowarkę i akumulator(przynajmniej na początek). Ktoś tutaj rzucił że najtańsza ładowarka kosztuje 9-15 zł a bateria nawet 5 zł. Zawsze to kilka zaoszczędzonych złotych i można upiec ciacho i zrobić pyszną kolację :) Póki co przeglądam oferty i się zastanawiam ;)
michal1

Post autor: michal1 »

Te baterie to ze sklepiku, a ta ładowarka to najtańsza opcja. Nie warto pchać się w chińskie xxxfire, bailong albo inne z fantastycznymi parametrami np. 5800mAh.
Cariel

Jeśli rzeczywiście tak to wygląda to nie ma co oszczędzać, dostałam kilka ofert, więc mam w czym wybierać :) Dopytam jeszcze tylko na czym te wszystkie poprawki polegają i czemu mają służyć i na coś się pewnie zdecyduję. W każdym razie dziękuję za wszelką pomoc ;)
Awatar użytkownika
marcus

Post autor: marcus »

bez przesady, już nie ma co kombinować żeby oszczędzać 20zł, przesyłki też trzeba doliczyć jak od róznych sprzedających

edit
napisałem zanim pojawiły się 2 powyższe posty
ODPOWIEDZ