Zdaję sobie sprawę.
Jakość mojego pudełka jest na wysokim poziomie. Wykonanie na prawdę extra. To też kosztuje.
A do czego te filtry służą? Mały prostokątny i ten długi cylindryczny?
Co do tych cheftów, to też miałem podobne wrażenie.
tjsz pisze:Bardzo proszę magików od elektroniki o nazwanie najmniejszego białego elementu w kształcie prostokąta i tego długiego cylindrycznego i do czego one mogę służyć?
Biały cylinder - filtr przeciwzakłóceniowy. Biały prostopadłościan żadnych oznaczeń nie ma?
Biały cylinder - filtr przeciwzakłóceniowy. Biały prostopadłościan żadnych oznaczeń nie ma?
Pzdr.
M.
Absolutnie żadnych oznaczeń. Zbadałem go z każdej strony i nic. A może to być coś przeciw-wilgociowego? Sprzedawca pisze że ozonator przestanie działać przy wilgotności pow. 60%.
bardzo byłem ciekaw zdjęć ozonatora "Polskiej produkcji" gdzie na większości ofert znanego portalu aukcyjnego wypisują że nie są to "tanie chińskie płytki ozonowe, rury ozonowe....."
Powiedzcie jeszcze, która strona płytek powinna być chłodzona - ta z paskami, kółeczkami etc.? albo może pytanie bardziej powinno brzemieć jak będzie lepiej czy wydajniej dla produkcji ozonu.
A widziałeś gdzieś wyprodukowaną w Polsce płytkę do ozonowania? Wszystko co jest w sprzedaży pochodzi albo z aliexpress alb podobnych serwisów. Nie ma chyba takiej firmy w PL która by zrobiła to od A do Z.
Poza tym, w moim cudzie chyba tylko obudowa jest naszego rodzimego pomysłu i ewentualnie mechaniczny timer, bo są na nim polskie znaki .
kalafon pisze:Czy ten wentylator wdmuchuje powietrze do środka czy wydmuchuje je na zewnątrz?
Ten z mojego "polskiego" ozonatora, czarno-pomarańczowego, wdmuchuje do środka w celu chłodzenia elektroniki i płytek i ozon wylatuje z drugiej strony przez te poziome lekko owalne dziurki.