Convoye, samoczynne wykręcanie gwintów
Convoye, samoczynne wykręcanie gwintów
Hej.
Mam dwa S2 od Darka. Jeżdżę bardzo dużo na rowerze i regularnie muszę dokręcać gwinty, bo zarówno sterownik jak i włącznik mi się rozkręcają od wibracji. Co prawda głowica już chyba jak ją dociągnąłem na maxa to przestała się odkręcać, ale z pierścieniem przy włączniku problem mam nadal.
Czy macie jakiś sposób na odkręcanie się gwintów? Przesmarować to klejem np dwuskładnikowym? A może wkręcić na lakier? Troszkę mnie to irytuje już, chciałbym się problemu definitywnie pozbyć.
Pozdrawiam.
Mam dwa S2 od Darka. Jeżdżę bardzo dużo na rowerze i regularnie muszę dokręcać gwinty, bo zarówno sterownik jak i włącznik mi się rozkręcają od wibracji. Co prawda głowica już chyba jak ją dociągnąłem na maxa to przestała się odkręcać, ale z pierścieniem przy włączniku problem mam nadal.
Czy macie jakiś sposób na odkręcanie się gwintów? Przesmarować to klejem np dwuskładnikowym? A może wkręcić na lakier? Troszkę mnie to irytuje już, chciałbym się problemu definitywnie pozbyć.
Pozdrawiam.
Convoy S2 4C attiny25V 3,04A REF
Convoy S2 4C attiny25V 3,04A kolimator 15*90
Convoy S2 4C attiny25V 3,04A kolimator 15*90
http://www.google.pl/search?q=klej+do+g ... 24&bih=672
Sa rozne firmy, kupisz w sklepie hydraulicznym i motoryzacyjnym
Sa rozne firmy, kupisz w sklepie hydraulicznym i motoryzacyjnym
Ostatnio zmieniony niedziela 10 maja 2015, 20:39 przez Jacekkg, łącznie zmieniany 1 raz.
- przemek1602
Witam
Pozdrawiam
Nie strasz kolegi, są różne kleje do gwintów. Akurat Loctite 243 to klej lekki, do połączeń rozłącznych. Wystarczy kropla.przemek1602 pisze:Zakręci na klej to amen będzie.... daj sylikonu albo jakikolwiek klej ale nie do gwintów bo tego nie odkręcisz w razie potrzeby.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.