Banggood
-
-
-
A mnie już ten sklep pomalutku, zaczyna denerwować. 26,03 zakupiłem C8, S2+ i jeszcze trochę różnej drobnicy rowerowo latarkowej. Na dzień dobry podzieli to na trzy wysyłki. Oczywiście dwie puścili nie rejestrowane, ale to pikuś bo już przyszły. Tylko co mi pierdołach do latarek, skoro samych lampek jeszcze nawet nie wysłali. Na początku nie mieli płytki wyłącznika i czarnej S2+, więc zamówienie wisiało. Minął prawie miesiąc, więc zacząłem ich trochę poganiać, bo miało być dostępne 3-5dni. Teraz mi odpisali że nie mają C8, no rzesz do .... Chyba trzeba bedzie trzeba poszukać jakieś alternatywy.
Bo masz kolego złe podejściearsene-lipun pisze:A mnie już ten sklep pomalutku, zaczyna denerwować. 26,03 zakupiłem C8, S2+ i jeszcze trochę różnej drobnicy rowerowo latarkowej. Na dzień dobry podzieli to na trzy wysyłki. Oczywiście dwie puścili nie rejestrowane, ale to pikuś bo już przyszły. Tylko co mi pierdołach do latarek, skoro samych lampek jeszcze nawet nie wysłali. Na początku nie mieli płytki wyłącznika i czarnej S2+, więc zamówienie wisiało. Minął prawie miesiąc, więc zacząłem ich trochę poganiać, bo miało być dostępne 3-5dni. Teraz mi odpisali że nie mają C8, no rzesz do .... Chyba trzeba bedzie trzeba poszukać jakieś alternatywy.
Jak wisi CI zamówienie parę dni (czekając na coś) to prosisz o podzielenie. Jak nierejestrowana paczka nie dojdzie to paypal odda pieniądze.
Witam
Banggood spisał się na medal.
* 11.04 kupno latareczek
* 13.04 wysłane: International Postal System jako list polecony ekonomiczny
* 20.04 w Polsce WER Warszawa
* 22.04 listonosz zapukał do drzwi
...cała operacja trwała 11 dni...nieźle...
Banggood spisał się na medal.
* 11.04 kupno latareczek
* 13.04 wysłane: International Postal System jako list polecony ekonomiczny
* 20.04 w Polsce WER Warszawa
* 22.04 listonosz zapukał do drzwi
...cała operacja trwała 11 dni...nieźle...
pozdrawiam Tomek
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
"Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca."
Antoine de Saint-Exupery
Chyba się na mnie obrazili. Albo zmienili politykę, bo przestali publikować niewygodne komentarze i zdjęcia. Publikują tylko takie lekko nieprzychylne, by móc dopisać swoją odpowiedź "jaki to klient jest dla nas ważny", i to chyba nawet wrzucają je do innego wora do dokładnego sprawdzenia, bo zwykłe są publikowane kolejnej nocy, a te złe czasem wiszą po 2-3 dni zanim ujrzą światło dzienne. A te w których wytyka się wady produktu po prostu nie są publikowane, a wcześniej normalnie przechodziły.
Dziś przyszedł http://www.banggood.com/Non-Contact-IR- ... 76731.html zamówiony 14.04 wysłany 15.04. 9 dni przesyłka nierejestrowana
Nitecore Tube
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Zakupy na BG kosztują mnie coraz to więcej nerwów. Dziś, zamiast 12 ładowarek/PB, dostałem 13 COBów 10W (10 zimnych i 3 ciepłe). Pewnie całkowicie pomylili zamówienia, bo miałem 6 różnych pozycji na liście zakupów (6 różnych kolorów) a dostałem niejako 2.
Może ktoś z was przypadkiem dostał moje zamówienie ?
Może ktoś z was przypadkiem dostał moje zamówienie ?