Pamiętajcie, że to maleństwo będzie: 13,5 cm długości i ok. 2 cm średnicy... a tu "kołek na wampiry"
Mam nadzieję, że nie będzie to OT jeśli wylinkuję przykładowe zastosowanie: http://www.myvideo.de/watch/4651228/S_D ... ense_Stick
Ostatnio zmieniony czwartek 09 kwie 2009, 18:22 przez Saracen, łącznie zmieniany 2 razy.
No to teraz wszyscy ciekawi co midiemu z tego wyjdzie, no nic idę podłubać przy niej , a nóż widelec będzie podobna he he. Myślę iż warto coś podpatrzeć z tej taktycznej świnki .
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Wygląda rewelacyjnie, szczególnie teraz, bez anodyzacji i z takim połyskiem... Ciekaw jestem tylko, jak będzie wyglądał beam przy tak głębokiej koronie.
Oto dalsza część latarki , korci mnie żeby zdjąć nieco moletowania z korpusu, jednak niech wypowie się Saracen , to jego latarka.
Jakość fotek nie najlepsza, robiłem przy zwykłej żarówce więc jest jak jest, a beam ciekawy, uwaga promieniowanie .