Miało być w dziale "Podziel się swoją radością" ale im bliżej tym gorzej.
A mianowicie jutro wyjeżdżam do Anglii na 7tygodni. Niby po lepszą kasę ale rozstać się z dziećmi i żoną na tak długo będzie ciężko.
Smutno też że trzeba wyjeżdżać tak daleko aby zarobić.
Po wielu latach będę zmuszony zmienić swoje adresy e-mailowe, a takie miałem fajne, amerykańskie. Netia poinformowała mnie, że od 19 maja nie będą już wspierać opartych na gmailu domen @z.pl i@.w.pl. Teraz muszę wszędzie zmieniać adres na jakiś mało atrakcyjny, a nienawidzę numerków w adresie mailowym, więc trzeba będzie jakiś fajny sobie szukać, a taki zbychu(małpa)w.pl był przecież genialny
Ja wolę nie używać e-maila we własnej domenie. Coś mi się odwidzi, zabraknie kasy, spóźnię się z płatnością, czy coś i szklak komunikację trafi, a kupę usług mam do e-maila podpięte*. Preferuję używanie @gmail. Poszukaj, może uda ci Się dłuższy, ale bez cyfr. ja mam np. "marmezz" zamiast "marmez" bo krótsze było zajęte, to literę jedną powtórzyłem i jestem zadowolony. Koledze założyliśmy JannnXY powtórzenie N wystarczyło, by nikt inny wcześniej na to nie wpadł.
Pamiętaj o zmienieniu adresów e-mail w usługach w których masz ten wychodzący z użycia adres podany. W ogóle to ładnie w kulki poleciała ta netia dając taką informację z tylko miesięcznym wyprzedzeniem!!! Jak mi Google (ale nie tylko) jakieś usługi wyłączało, to z 3mc wcześniej informowali.
Pozdrawiam KUba
* - gdy się ma dużo usług w tym finansowych, podpięte do e-maila to polecam weryfikację 2-etapową.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
4 felgi + 4 opony = cena przy dopłacie za auto to jakieś 6 - 7 klocków, felga alu 17 cali...
Auto pięknie stało pół dnia na cegłach, żaden sąsiad nawet nie ruszył 4 liter aby do mnie zadzwonić, nawet mijając mnie w drodze do pracy nikt nie zagaił...wszyscy niby myśleli że maluję sobie koła więc postawiłem auto na cegły...debilizm ludzi sięga już najwyższego poziomu.
Teraz przeprawa z ubezpieczycielem + dziś pękło mi 1700 zł na proste koła ze starymi oponami, tak by w ogóle ruszyć auto...
Mam na oku śruby oraz felgi...Każda felga dostanie 4 różne śruby z zabezpieczeniami. Rodzi się zatem inne pytanie - nie będzie mógł ukraść, czy uszkodzi celowo auto ?
Na to pytanie chyba nie ma odpowiedzi. Jednego takie zabezpieczenie zniechęci a innego podirytuje. W każdym razie uważam że takie śruby to dobry pomysł.
Skaktus u mojego ojca nie mogli wyciągnąć radia, bo było przykręcone od środka to świnie nasrali na fotel dobrze, że miał pokrowce to zwinął i wyrzucił. Nie wiesz na kogo trafisz jeden odpuści a ledwo homo sapiens się spaskudzi albo porysuje auto po złości. Wystarczą dwie śruby zabezpieczające ale jakieś nietypowe najlepiej, tylko pilnuj ich jak oka w głowie bo jak zgubisz to wtedy będziesz miał problem. Znam to z autopsji