Podziel się swoją radością
Listonosz przyniósł przesyłkę z
1W 50LM Mini Touch Switch USB Mobile Power Camping LED Light Lamp
SKU: SKU144757 z Banggood
ładnie świeci i ściemnia się. Dodatkowo promocja na -68% ceny.
1W 50LM Mini Touch Switch USB Mobile Power Camping LED Light Lamp
SKU: SKU144757 z Banggood
ładnie świeci i ściemnia się. Dodatkowo promocja na -68% ceny.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Witam
Udało mi się dziś naprawić układ spryskiwacza w mechanizmie wycieraczki. Jak to zwykle bywa, dysza zapchana, więc płyn przedostawał się na zewnątrz i ściekał po osi wycieraczki. Powoduje to korozję i zablokowanie rurki spryskiwacza, która z czasem się ukręca.
Uratowałem około 3cm kawałek oryginalnej rurki, potem ją dokładnie wyczyściłem i... przedłużyłem przy pomocy kawałka rurki mosiężnej Φ2,5mm. Po wyczyszczeniu wnętrza osi, wszystko dokładnie nasmarowałem, złożyłem i chodzi tak jak trzeba.
Pozdrawiam
Udało mi się dziś naprawić układ spryskiwacza w mechanizmie wycieraczki. Jak to zwykle bywa, dysza zapchana, więc płyn przedostawał się na zewnątrz i ściekał po osi wycieraczki. Powoduje to korozję i zablokowanie rurki spryskiwacza, która z czasem się ukręca.
Uratowałem około 3cm kawałek oryginalnej rurki, potem ją dokładnie wyczyściłem i... przedłużyłem przy pomocy kawałka rurki mosiężnej Φ2,5mm. Po wyczyszczeniu wnętrza osi, wszystko dokładnie nasmarowałem, złożyłem i chodzi tak jak trzeba.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Witam
No to trochę prac przy aucie poszło...
Zamontowany napęd wycieraczki ze spryskiwaczem, naprawione lampki oświetlenia rejestracji (poza tym umyłem szybki), żonie wymieniłem jeden uszkodzony czujnik a u siebie zamontowałem cały komplet czujników parkowania.
Przy okazji dowiedziałem się ciekawych rzeczy o aucie
Pozdrawiam
No to trochę prac przy aucie poszło...
Zamontowany napęd wycieraczki ze spryskiwaczem, naprawione lampki oświetlenia rejestracji (poza tym umyłem szybki), żonie wymieniłem jeden uszkodzony czujnik a u siebie zamontowałem cały komplet czujników parkowania.
Przy okazji dowiedziałem się ciekawych rzeczy o aucie
Pozdrawiam
- lord_craven
Opowiadaj jeżeli to nie tajemnicaPyra pisze:Przy okazji dowiedziałem się ciekawych rzeczy o aucie
Jeżeli chodzi o auto, to w końcu naklejkę rejestracyjną przykleiłem, po tygodniu od założenia tablic.
Mactroniki: HLS-K1 mod by ElSor, EPIC HLS-NL3, BPM-2SL Walle.
SF L2P mod by Greg i FandyFire UV-S5 mod by Dariusz70
SF L2P mod by Greg i FandyFire UV-S5 mod by Dariusz70
Ja dopiero po dwóch latach jak mnie zatrzymali do kontroli i chcieli mandat wlepićlord_craven pisze:
Jeżeli chodzi o auto, to w końcu naklejkę rejestracyjną przykleiłem, po tygodniu od założenia tablic.
Nitecore Tube
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Olight i3E 10440
Acebeam H10
X1 3x XP-L 4.2A by GREG
Astrolux Mf02
Astrolux Mf04
Blf GT
Witam
Jak spali się żarówka, komputer zgłasza błąd, po wpięciu nowej, ta się nie zaświeci, dopóki nie wyłączy się całkowicie auta i wyjmie kluczyk ze stacyjki. Kluczyk można wyjąć tylko w pozycji "P" (automat).
Klapa (kombi), ma elektryczny zamek, a klamka ma tylko włącznik. Poza tym, jest zaślepka do awaryjnego otwierania zamka klapy.
Pozdrawiam
Mam chłodziarkę w komorze pod podłokietnikiem oraz regulowaną wysokość podłokietnika.lord_craven pisze:Opowiadaj jeżeli to nie tajemnicaPyra pisze:Przy okazji dowiedziałem się ciekawych rzeczy o aucie
Jak spali się żarówka, komputer zgłasza błąd, po wpięciu nowej, ta się nie zaświeci, dopóki nie wyłączy się całkowicie auta i wyjmie kluczyk ze stacyjki. Kluczyk można wyjąć tylko w pozycji "P" (automat).
Klapa (kombi), ma elektryczny zamek, a klamka ma tylko włącznik. Poza tym, jest zaślepka do awaryjnego otwierania zamka klapy.
Pozdrawiam
Witam
W schowku ma miejsce na długopis (mocowania) i specjalny pojemnik na okulary. Po spaleniu żarówki pozycyjnego światła, układ zasila żarówkę stopu, więc z zewnątrz trudno się zorientować o uszkodzeniu.
Niestety, pod blendą na rejestrację, blacha totalnie przeżarta przez rdzę, a ponoć blacharz to robił poprzedniemu właścicielowi. Spawy od środka widać i jest nowy lakier...
Pozdrawiam
Pamiętam jak też sadziłem, ale my robiliśmy zagłębienia w gotowych "rajkach" i przysypywaliśmy...Zbychur pisze:A ja posadziłem dzisiaj ziemniaki. 7 "żył" po 80m każda, bez sadzarki
W203kurdolf pisze:Pyra a jakie to auto jeśli można wiedzieć?
W schowku ma miejsce na długopis (mocowania) i specjalny pojemnik na okulary. Po spaleniu żarówki pozycyjnego światła, układ zasila żarówkę stopu, więc z zewnątrz trudno się zorientować o uszkodzeniu.
Niestety, pod blendą na rejestrację, blacha totalnie przeżarta przez rdzę, a ponoć blacharz to robił poprzedniemu właścicielowi. Spawy od środka widać i jest nowy lakier...
Pozdrawiam