Ja nie mam żadnej opłaty za kartę używam i nie muszę robić żadnych transakcjimaciex93 pisze:W mbank jest 4zł za kartę, albo transakcje na 100-200zł coś takiego
Ale liczę się z tym że może będzie.
No właśnie w mbanku jest podobnie używam do wpłacania w wpłatomacie i wypłacania w bankomacie bo jako takiej kasy w banku nie ma można wpłacić i wypłacić ale są opłaty.Jak zrobią w mbanku opłaty za kartę to rezygnuje z karty i będę przelewał z głównego konta w wbk i odwrotnie żeby wypłacić.tre33 pisze:Karta z Tmobile Alior Sync mi była tylko do wpłatomatu potrzebna. Teraz czeka mnie szukanie nowego banku
I to jest duży plus, mój kolega założył to samo konto co ja i prawie w ogóle go nie używał, bo jak zapewniali nas "wszystko jest darmowe". Napisałem do niego o zmianie regulaminu, lecz jeszcze nie odpisał. Ciekawe czy pobierali mu opłaty za kartę skoro on nie wchodził na konto i żadnych zmian nie akceptował.Manekinen pisze:Zdziwiłem się i to mocno, t-mobile przysłał mi maila z powiadomieniem o nowych opłatach, i to napisane czarno na białym o co chodzi. Zwykle banki przysyłają to w formie wiadomości w systemie po zalogowaniu, wiadomości których nikt nie czyta, pozostawiając odnośnik do jakiegoś pdfa. To chociaż to jest na plus
A pytałeś się czy za ta naklejkę będziesz płacił bo mi mówili że jest płatna,lepiej wziąśc Visa solWojto pisze:zostawili mi naklejkę zbliżeniową i wciąż mogę płacić w sklepach jeśli obsługują taką formę płatności.