Heja,
Jak że mam wolne diody i kilka driwerów, chciałem sobie zakupić samo body na KAI ---> LINK. Wiem że na DX też jest, ale ta stalowa głowa mi się bardziej podoba .
Ale tak patrze i się nie mogę dopatrzeć piguły na driver i leda. Miał ktoś z Was to w rękach??
Body C2 z Kai.
Nie wiem jak w tym z kai, ale miałem body z dx i jest tam piguła wkręcana w głowicę.
Co do samego body - nie jest złe, ale jakością nie grzeszy.
W porównaniu do c2 z ha III jest bardzo słabe pod względem jakości, i różni się mocno konstrukcyjnie (inna średnica gumki, ha III można stawiać na dupce, inne włączniki, dużo lepsza obróbka ha III).
Z plusów ma bardzo fajnego refa który daje ładny równomierny i duży spill i skupiony spot, a w wersji z ha III spill jest mniej równomierny i z widocznymi okręgami.
Z minusów u mnie trzeba było podszlifować centralną część body żeby się dało skręcić bez szpar .
Co do samego body - nie jest złe, ale jakością nie grzeszy.
W porównaniu do c2 z ha III jest bardzo słabe pod względem jakości, i różni się mocno konstrukcyjnie (inna średnica gumki, ha III można stawiać na dupce, inne włączniki, dużo lepsza obróbka ha III).
Z plusów ma bardzo fajnego refa który daje ładny równomierny i duży spill i skupiony spot, a w wersji z ha III spill jest mniej równomierny i z widocznymi okręgami.
Z minusów u mnie trzeba było podszlifować centralną część body żeby się dało skręcić bez szpar .