Convoy C8 z banggood

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
drucik4

Post autor: drucik4 »

Witam jak ulepszyć driwer 105C aby wyeliminować nie potrzebne tryby dodam ,że w najniższym trybie nic nie mruga mostkowanie gwiazdek nic nie daje.
Ostatnio zmieniony wtorek 31 mar 2015, 19:33 przez drucik4, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Zmienić oprogramowanie procesora.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Secor

Post autor: Secor »

próbowałeś w trybie low poczekać do mrugnięcia wyłączyć i włączyć ? Wtedy zostają tylko low/mid/hi
drucik4

Post autor: drucik4 »

Secor pisze:próbowałeś w trybie low poczekać do mrugnięcia wyłączyć i włączyć ? Wtedy zostają tylko low/mid/hi
Przeczytaj mój post uważnie.
rider

Post autor: rider »

potwierdzam ostatnio podesłali mi też kilka sztuk gdzie nie było wyboru trybu, pod starem nie było śladu po czymkolwiek, nawet silikonu......
maro21

Post autor: maro21 »

A którą wersje miałeś? Czarną?

Ja dostałem M1 z 5 mode i 6xAMC + zamiast sprężynki, pigułka do baterii. Robią sprzątanie magazynów, nawet odpisali komuś tak "Dear friend,we will clean up inventory and then sell 2 group modes flashlight again.Please pay more attention on the description before you make order.Thank you!"
Ganzo G718B
rider

Post autor: rider »

czarna, i jak u Ciebie na sterowniku sam styk bez sprężynki, wersja 2,8A
ODPOWIEDZ