M1 vs baton?

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
wwd

Post autor: wwd »

Ja zakupiłem u kolegi Dariusza M2 z XM-L U2 na 3.14A i muszę przyznać że jest większa niż typowa latarka edc ale w kieszeni się mieści a światełko i sam rozkład są dla mnie dobre. Cena 150zł i mam z głowy wszelkie poprawy. Aczkolwiek zastanawiam się już nad czymś mocniejszym :)
dawid3211

Post autor: dawid3211 »

A ja dodam ze swojej strony, że pod presją maciex93 anulowałem transakcję. Przeanalizowałem wszystkie za i przeciw jeszcze raz. Uznałem, że kolejna mała latareczka (która dodatkowo będzie mnie paliła w rękę po paru minutach) to jednak słaba opcja. Wybrałem c8 2,1A. Mam miejsce w plecaku - niech chociaż wygląda poważnie. Jeśli darujecie sobie opis ile części mam zmienić i poprawić - będę wdzięczny :)

ps. wiem jak świeci, ale na rower nie wskoczy
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Nowe C8 są bardzo dobre, jest pasta pod diodą a nie klej. Możesz spokojnie jej używać tak jak jest.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
dawid3211

Post autor: dawid3211 »

Latarka dotarła (samolotem).
Ogólny czas realizacji z fasttech bardzo dobry.
Wnioski - mała jest:D Myślałem że będzie wielka kobyła, a tu zaskoczenie. Jakość wykonania bardzo wysoka - jedyny minus to brak smaru na gwintach. Świeci mocno, kolor diody bardzo ładny. Jeszcze raz dziękuję za pomoc - latarka z pewnością nie wyląduje w szufladzie.
ODPOWIEDZ